<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Sat, Feb 16th, 2013

WordPress, cea mai folosita platforma pentru crearea unui site

Online-ul se afla intr-o continua ascensiune in ultima perioada si acest aspect se oglindeste si in online-ul local, romanii fiind tot mai atrasi de acest fenomen. Numarul site-urilor detinute de persoane/institutii romanesti este in continua crestere iar cererile de web design sunt tot mai numeroase, astfel ca si cresterea pietei de design grafic a crescut intr-un mod oarecum logic.

Web design 300x202 Wordpress, cea mai folosita platforma pentru crearea unui siteCu toate ca paleta de servicii de webdesign oferite de firmele romanesti este una foarte vasta, preturile fiind si ele dintre cele mai competitive, nu toti apeleaza la o firma specializata ci incearca sa isi creeze singuri propriul site, implementand diverse limbaje de programare sau optand pentru cms-uri gratuite. Ce este un CMS? Ei bine, denumirea de CMS provine de la ‘Content Management System’ si se traduce printr-o aplicatie web sau mai degraba o platforma care va ajuta la constuirea intr-un mod extrem de rapid a unui site web. Un CMS dispune de o interfata foarte usor de modificat si de adaptat, dar si de un panoul de control, denumit panoul administratorului. De acolo va puteti modifica detaliile site-ului, va puteti adapta template-urile folosite si va puteti instala diverse module pentru a implementa functii dintre cele mai eficiente pentru site-ul vostru, astfel ca nu mai este nevoie sa apelati la o firma de web design.

Unul dintre cele mai complete si mai eficiente CMS-uri folosite in online este WordPress. Se spune ca numai putin de 90% dintre cei care folosesc un CMS gratuit pentru crearea propriului site, folosesc platforma WordPress, cea mai populara si mai prietenoasa platforma pe care o putem regasi in mod absolut gratuit. Fie ca doriti construirea unui blog, a unui site de prezentare pentru firma voastra sau chiar un magazin online, WordPress reprezinta o solutie viabila. Este foarte usor de administrat, regasiti o multime de template-uri gratuite dar si alte site-uri specializate in web design pentru producerea/comercializarea template-urilor premium, module care sa va ajute la personalizarea site-ului si, conform statisticilor, WordPress-ul este platforma cu cea mai buna optimizare SEO dintre cele folosite in clipa de fata.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
WordPress, cea mai folosita platforma pentru crearea unui site, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250