<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Wed, Jul 7th, 2010

Voiculescu propune greva fiscala

voiculescu 2 66212800 300x176 Voiculescu propune greva fiscalaPreşedintele fondator al PC spune că firmele private nu ar trebui să plătească taxele vreme de o lună, pentru a demonstra incompetenţa Guvernului Boc.

“Noi trebuie să demonstrăm că Guvernul Boc ne afundă într-o recesiune care, după calculul meu, poate deveni depresie. Este un mod în care putem ca să avem un rezultat. Pentru că altfel vorbim la talk-show-uri, trebuie făcut ceva”, a declarat preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, cel care a propus, la Realitatea TV, o grevă fiscală a firmelor private.

Voiculescu susţine că, dacă firmele ar face grevă fiscală timp de o lună, plata pensiilor şi a salariilor nu va fi afectată.

“Ar trebui să gândim o grevă fiscală, adică nimeni din România, o luna de zile, să nu plătească taxele pentru că nu se va putea lua nimic împotriva acestui front comun al firmelor care au tras după ele dezvoltarea economică. Avem posibilitatea să facem grevă fiscală fără să afectăm plata pensiilor şi a salariilor”, aexplicat Voiculescu.

Totodată, Dan Voiculescu acuză mafia din PDL: “Există o clientelă politică care trebuie plătită şi răsplătită pentru ceea ce au făcut în campanie electorală. Fiecare sponsor are un reprezentant în puterea politică în PDL. Fiecare lider PDL a fost sprijinit de un număr de sponsori. Iar el vine acum şi spune: “Nu te atinge de el, el, el.” Domnul Vlădescu are întâlniri cu doamna Udrea, domnul Berceanu, şi i se spune “Nu te atinge de ăla, ăla, că m-au sprijinit în campanie”. În PDL s-a creat o mafie care lucrează în sens biunivoc. Dovada e zi de zi.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250