<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Thu, Oct 24th, 2013

Violetta s-a intors!!!

Share This
Tags

Serialul “Violetta” nu mai are nevoie de nici o prezentare dar pentru cei ce nu au urmarit primul sezon va voi face o scurta introducere care sa va familiarizeze cu lumea Violettei.:

Serialul Violetta este un produs marca Disney si este difuzat la noi in tara pe canalul Disney Channel. Studiourile Disney sunt renumite pentru productiile sale cum ar fi “Frumoasa si Bestia” , “Ariel mica sirena” , “Alba ca Zapada” sau “Cenusareasa”. Recent ei au cumparat si studiourile Pixar cunoscute pentru productiile lor de animatie 3D astfel putem enumera in portofoliul Disney si productii mai noi gen “Tangled” , “Brave” sau “Frozen” . Ce au toate aceste productii in comun e faptul ca au ca personaj principal un personaj de gen feminin cu caracter puternic dornice de aventura. Pentru fanii inraiti Disney au scos la vanzare si produse marca Violetta astfel cei mici se pot bucura de jucarii si jocuri cu Violetta.

Sa revenim insa la serialul nostru. Anul trecut am avut posibilitatea sa vizionam primul sezon al serialului “Violetta” si nu am fost dezamagiti deloc de calitatea serialului. In primul sezon aflam ca eroina nostra se muta din Madimg violetta 02 300x272 Violetta s a intors!!!rid inapoi in orasul ei natal Buenos Aires iar schimbarea aceasta din viata ei ii este cheia succesului. Odata ajunsa in Argentina ea se inscrie la Studio 21, o renumita scoala de muzica unde ea isi va continua studiile. Primul sezon ne face cunostiinta si cu personajele secundare ale serialul, noii ei prieteni care adora sa isi petreaca timpul si sa se joace jocuri cu Violetta. Aici ii putem enumera:

  • Herman, tatal Violettei interpretat de Diego Ramos. Aceasta joaca rolul unui tata protector care ii doreste doar binele fiicei lui. El este un inginer priceput si respectat in societate.
  • Tomas, interpretat de Pablo Espinosa este un tanar artist aspirat si visator, lucru care o atrage pe Violetta
  • Leon, interpretat de Jorge Blanco este un tanar increzut dar cu un suflet bun care o are pe Violetta in vizor insa aceasta nu e prea sigura de intentiile lui.
  • Ludmila, interpretata de Mercedes Lambra este tipul fetei populare din liceu care considera ca e mai buna ca toata lumea din simplul fapt ca s-a nascut intr-o familie bogata. Ea reprezinta si antagonistul povestii in primul sezon.

Personajul principal este interpretat de Martina Stoessel, care face un rol de exceptie si reuseste sa se se implice sentimental in rolul Violettei, lucru ce se observa si pe micile erane. Ea este o tanara artista talentata care interpreteaza live piese celebre precum “En mi mundo” din serial. Ea are si un cd-u audio care poate fi gasit pe site-ul official Disney si comandat de toti fanii.

Sezonul unu s-a terminat o data cu plecarea lui Tomas din anumite motive iar Violetta ramane in continuare pentru a-si continua studiile la studio 21. Ea este profund intristata de plecarea lui Tomas dar este in continuare hotarata sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a ajunge o arista cunoscuta.

Din data de 18 octombrie puteti urmarii cu totii premiera sezonul doi al serialul. Sezonul acesta promite sa aduca raspunsuri multor intrebari ramase din primul sezon. Tot ce pot sa va spun e ca isi va face aparitia un nou tanar pe nume Diego interpretat de Diego Dominguez iar Violetta va fi pusa din nou in situatia de a alege dintre doi petitori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Violetta s-a intors!!!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250