<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Wed, Jan 11th, 2012

Turist in tara ta

brasov winter 300x225 Turist in tara taDe cand ma stiu mi-am petrecut sarbatorile de iarna in Brasov sau undeva cat mai aproape de Brasov. Fie ca am ales Predealul, fie ca este Rasnov sau Poiana Brasov, intotdeauna mi-a placut sa fiu, fie de Craciun sau de Revelion, in aceasta zona muntoasa a tarii pe care nu as da-o pe nimc altceva.

Intotdeauna am petrecut intr-o alta locatie, fie o pensiune intima sau un hotel confortabil, mereu mi-a placut sa incerc mai multe posibilitati de cazare, si sincer sa fiu, mereu am fost multumit de oferta de cazare pe care am gasit-o aici.

Citeam mai deunazi pe un forum turistic impresiile de calatorie ale unei persoane pasionate de calatorii si care a ales, la fel ca si mine, sa isi petreaca sarbatorile undeva aproape de Brasov, si care a ales aceasta varianta deoarce aici a aflat raspunsul la intrebarea ” Unde te simti cel mai fericit de sarbatori?”.

Mie imi place in mod deosebit aceasta zona atat pentru atmosfera care se creeaza in perioada sarbatorilor de iarna cat si poentru ospitalitatea celor care se ingrijesc ca tie, clientul lor preferat, sa nu iti lipseasca nimic din confortul si atmosfera de acasa.

Niciodata nu am rezervat o locatie doar pe baza parerilor altora care au fost acolo, intodeauna am preferat sa testez eu insumi conditiile de acolo, si daca mi-a placut am revenit. Cand vreau sa rezerv ceva dau simplu “search” pe Google fie dupa cazare Brasov sau cazare Predeal sau orice alta locatie unde vreau sa merg in concediu si aleg una din primele 3 variante care apar acolo. E simplu si fara bataie de cap! Si niciodata nu mi-a parut rau. Daca vreau sa imi extind aria de cautare aleg sa caut cazare pensiuni sau orice ce alta varianta de cazare imi doresc sa rezerv si tot asa, primele 3 rezultate sunt si cele din care aleg.

Ca sa revin la motivele pentru care imi place sa imi petrec in fiecare an sarbatorile de iarna in aceiasi zona in muntii patriei noastre, si nu plec nici in Austria, nici in Bulgaria, nici in Elvetia, unul dintre motive ar fi faptul ca aici ma simt cel mai bine, si nimic nu se compara cu senzatia pe care o ai atunci cand in ajun de Craciun, stai si inspiri mirosul de cetina adevarat si calci pe omatul proaspat undeva sus in munte, de unde se poate vedea aproape toata tara unde traiesti. Frumos, nu!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

Cautarile cititorilor Consumatorului:

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250