<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Tue, Dec 24th, 2013

Topul celor mai accesate site-uri de anunturi Bucuresti pe 2012

Nu se poate disputa faptul ca in ultimii ani site-urile de anunturi capata teren intr-un ritm alarmant in detrimentul publicatiilor traditionale de anunturi in ziare. Tot mai putini Bucuresteni apeleaza, conform statisticilor, la optiunea de anunt telefonic, publicat mai apoi in ziare locale si platite la posta. Motivele pentru care aceasta optiune este din ce in ce mai putin populara sunt lesne de inteles, postarea fiecarui anunt inseamna o suma cheltuita cu nici o garantie ca tranzactia se va efectua, anunturile apareau in ziar intr-un numar limitat de editii, iar intreg procesul insemna timp pierdut atat la telefon, cat si cu deplasarile pentru a efectua plata.

anunturi gratuite 300x250 Topul celor mai accesate site uri de anunturi Bucuresti pe 2012Odata cu cresterea aproape ametitoare a numarului de utilizatori, au aparut, asa cum era de asteptat, tot mai multe site-uri de profil ce ofera posibilitatea de a posta anunturi in cele mai diverse categorii, direct de acasa, fara a fi nevoie de deplasari din fata calculatorului sau de a parasi confortul scaunului de birou. Este in mod evident o formula de succes, iar numarul utilizatorilor site-urilor de anunturi Bucuresti pe 2012 o demonstreaza in procente.

Care a fost cel mai mare site de anunturi al anului 2012?

8. Automarket intra in topul nostru doar pe locul 8 din perspectiva faptului ca este un site dedicat unor anumite tipuri de anunturi, asa cum sugereaza si titlul. Cum Bucurestenii par intotdeauna gata sa schimbe masina pe una mai noua si mai buna, cei de la automarket nu au dus lipsa nici de utilizatori, nici de anunturi postate.

7. http://www.anunturimax.ro se numara printre site-urile mai nou aparute, care atrage intocmai prin simplitate si usurinta experientei de navigare. Site-ul nu se limiteaza doar la anunturi din Bucuresti, deservind intreaga tara cu un meniu bine structurat pe Judete.

6. Micapublicitate este de asemenea un site simplu, curat si usor de navigat, unde utilizatorii apreciaza in mod special marea varietate de categorii listate ordonat si usor de urmarit.

5. Publi24 este un alt site de anunturi structurat pe judete, dar si pe categorii clare, ce poate fi navigat intuitiv. Numarul aproximativ de anunturi postate aici pe saptamana sunt, conform site-ului, peste 25.000. Acest lucru poate descuraja pe unii, insa pentru cei cu destula rabdare inseamna ca aproape orice cauta se afla doar la un click distanta.

4. Olx este poate cel mai neasteptat nume din lista. Site-ul este probabil cel mai simplu ca design cu o bara de cautare fara optiuni complexe, un banner si categorii bold-uite pentru fiecare zona de interes. Pentru persoanele care utilizeaza mai rar internetul, poate ca tocmai acest aspect simplu si nepretentios atrage.

3. Mercador aflat pe locul 3 pentru anul precedent, Mercador nu are nevoie de introducere, aproape oricine a accesat site-ul macar o data stie ca acesta ofera printre cele mai prietenoase interfete din domeniu si o navigare cat se poate de usoara.

2. Okazii nu se afla, in mod surprinzator, pe primul loc in topul preferintelor Bucurestenilor. Poate datorita faptului ca acesta poate fi complicat de utilizat sau datorita numeroaselor cerinte de securitate. Okazii ramane insa cel mai sigur site de anunturi din Romania

1. Tocmai a fost, in anul 2012 cel mai mare site de anunturi in Bucuresti si intreaga tara. Poate multumita reclamelor de la televizor, poate datorita experientei placute de navigare si usurintei cu care se posteaza anunturile, cert este ca 2013 continua sa confirme acest rezultat, Tocmai.ro laudandu-se cu aproape 10 mil vizite doar in Ianuarie 2013.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.6/10 (7 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 6 votes)
Topul celor mai accesate site-uri de anunturi Bucuresti pe 2012, 9.6 out of 10 based on 7 ratings

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

300x250