<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Mon, May 20th, 2013

Tipuri de masini cu telecomanda

Share This
Tags

Masinile cu telecomanda sunt disponibile in 3 variante: pe benzina, nitro si electrice. Pe langa aceste 3 tipuri, exista de asemenea mai multe subversiuni si pentru variantele nitro sau cele electrice.

masina cu telecomanda 300x160 Tipuri de masini cu telecomandaMasinile electrice cu telecomanda sunt cele mai usor de manevrat, iar ultima generatie de masini electrice cu telecomanda pot fi aproape la fel de rapide ca cele pe nitro.

Masinile cu telecomanda pe nitro sunt putin mai greu de condus, insa din moment ce ai invatat cum sa le manevrezi si distractia va fi pe masura. Acestea sunt alimentate cu o substanta speciala care se gaseste in magazinele de specialitate.

Masinile cu telecomanda pe benzina pot fi alimentate de la clasicele pompe de benzina, sunt mult mai mari fata de cele electrice sau pe nitro si sunt de asemenea cele mai scumpe. In magazine se gasesc o multitudine de variante si modele, fie ca vrei masina pe benzina, nitro sau electrica.

Contruirea si utilizarea masinilor cu telecomanda cu alimentare nitro a devenit un adevarat hobby pentru multe persoane, astfel se gasesc foarte multe piese pentru astfel de masinute cat si foarte multe modele. Construirea unei astfel de masinute poate dura ore sau zile insa pentru multi acest proces este o adevarata placere, iar momentul cand masina este testata este trait la intensitate maxima. Daca treci de la masina cu telecomanda electrica la cea pe nitro, atunci cumpararea unui kit pentru construirea masinii de unul singur ar fi cea mai buna alegere. Astfel vei intelege cu exactitate principiile de functionare. In Statele Unite astfel de masini cu telecomanda sunt vandute chiar si scolilor pentru a oferi o educatie introductiva in domeniul ingineriei. Cand cumperi un kit de construire pentru masini pe nitro cu telecomanda vei primi CD-uri si manuale cu instructiuni care te vor indruma pas cu pas in construirea masinii, iar tu daca esti cat de cat pasionat de mecanica sau electronica vei gasi construirea masinii ca un proces foarte incantator.

Exista de asemenea si masini cu telecomanda pentru curse care sunt alimentate cu motoare si batieri speciale. Acestea sunt masini de super viteza. Majoritatea pieselor acestor masini sunt interschimbabile si sunt mai evoluate decat clasicele masini cu telecomanda. In Romania nu sunt foarte populare masinile cu telecomanda, ele fiind mai mult vazute ca niste jucarii pentru copii, insa in Statele Unite se organizeaza tot felul de concursuri cu masini cu telecomanda existand o multime de impatimiti ai acestui sport.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 4 votes)
Tipuri de masini cu telecomanda, 7.8 out of 10 based on 5 ratings

Alte articole de succes de pe Consumatorul

Cautarile cititorilor Consumatorului:

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250