<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Tue, Feb 12th, 2013

Sfaturi pentru a alege cea mai buna asigurare de sanatate

Fiecare dintre noi se afla la un momentdat in situatia de a face o alegere cu privire la sanatatea sa. Tocmai din acest motiv este necesar ca fiecare dintre noi sa facem o alegere cu privire la compania de asigurari care sa ne reprezinte in cele mai bune conditii interesele si sa putem avea acces la servicii medicale de o inalta calitate in momentul in care ne-am putea imbolnavi. Multi dintre noi nu ne gandim insa doar la alegerea unui plan de asigurare individual ci totdata la protejarea intregii noastre familii si persoanelor dragi din viata noastra.

HealthTips2 Sfaturi pentru a alege cea mai buna asigurare de sanatate

Studiile recent efectuate au scos la iveala faptul ca majoritatea oamenilor este coplesita de numarul foarte mare de optiuni pe care le au la dispozitie pentru incheierea asigurarii de sanatate si foarte adesea ei nu stiu ce sa aleaga. Multi dintre cei care cauta asigurari se pot confrunta cu numeroase dificultati ce pot fi generate de urmatorii factori:

  • criza de timp cu care se confrunta si achizitionarea unei asigurari pe ultima suta de metri;
  • nu sunt informati corecti si aleg acelea dintre ofertele nu foarte avantajoase in ceea ce priveste pretul;
  • nu acorda importanta in privinta riscurilor pe care acestea le acopera;

Aceste dificultati pot conduce la situatia in care clientii pot plati un pret foarte mare pentru asigurarea de sanatate si sa nu se bucure de nivelul de protectie cel mai bun in acest sens. Ba mai mult de atat, clientii se pot trezi in situatia in care vor trebui sa scoata bani in plus din buzunar pentru acoperirea cheltuielilor medicale ce pot aparea la un momentdat. Principala cauza ce ar putea genera o astfel de situatie ar putea fi data de faptul ca persoanele nu inteleg clauzele contractelor de asigurare si mai mult de atat nu dispun de informatiile necesare pentru a se asigura.

Este important ca in astfel de conditii, fiecare persoana aflata pe punctul de a se asigura sa isi cunoasca optiunile si sa incerce sa faca ceea ce este mai bine pentru ea. Informatii foarte utile despre planurile de asigurare de sanatate, acestia au de obicei disponibile in cadrul site-urilor specializate in acest domeniu care le pot permite sa foloseasca un calculator si comparator de preturi pentru politele online, astfel incat utilizatorii sa poata lua decizii cat mai bune cu privire la politele de care au nevoie, precum si posibilitatea de a beneficia de reduceri de preturi vat mai bune, astfel incat sa economiseasca sume de bani importante.

Utilizatorii vor trebui de asemenea sa intealeaga diferentele dintre diferitele tipuri de planuri de asigruare astfel incat sa poata lua in final decizia cea mai relevanta in acest sens. Trebuie sa stii clar sunt beneficiile pe care urmeaza sa le ai odata ce contractul de asigurare va fi incheiat.

  • verifica atent acoperirea si beneficiile pe care o asigurare ti le confera;
  • daca ai intrebari sau pur si simplu nu ai  inteles unele dintre clauzele contractului de asigurare, nu ezita sa il intrebi pe reprezentantul societatii de asigurari; in modul acesta vei putea sa te informezi cat mai bine in acest sens.

Sanatatea este prea importanta ca sa o ignori. Fa-ti temele de pe acum si incearca sa economisesti o suma cat mai importanta de bani, dar in acelasi timp ai grija de sanatatea ta si a celor dragi tie!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250