<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Wed, Feb 13th, 2013

Sfaturi care sa te ajute la incheierea celui mai bun RCA

Doar pentru ca statul te obliga sa inchei o asigurare auto obligatorie in masura sa acopere un numar minimum de riscuri, nu inseamna neaparat ca aceasta polita este si cea mai buna pentru masina ta. De fapt este cu mult mai indicat pentru soferi sa aleaga un nivel de protectie cat mai bun pentru masinile lor si pe langa asigurarea RCA obligatorie, acestia ar trebui sa incheie si asigurarea cu caracter optional, de tip CASCO.

Dar pentru a te putea bucura de cele mai bune oferte de asigurare auto, va trebui sa tii cont si de cateva sfaturi care te vor putea conduce in final la achizitionarea politei potrivite. Beneficiind de nivelul de protectie adecvat pe care o asigurare auto il confera, un sofer va fi cu siguranta multumit de aceasta, atat pe parcursul valabilitatii ei, dar si in viitor cand ar putea alege aceeasi polita pentru autoturismul sau.

carmoneybi Sfaturi care sa te ajute la incheierea celui mai bun RCA

Soferii experimentati stiu care sunt aspectele de care vor trebui sa tina cont in momentul in care vor incheia o asigurare auto, dar uneori informatiile de care ei dispun nu sunt suficiente pentru a putea economisi din sumele alocate pentru asigurari. Acesta este motivul pentru care ei ar trebui sa se informeze intotdeauna si sa ia decizia de asigurare cea mai buna in acest sens.

Spre exemplu, in momentul in care te gandesti sa iti cumperi o masina noua, ar trebui sa te orientezi si asupra costurilor pe care asigurarea acestuia le-ar putea implica. Agentii de asigurari te-ar putea ajuta si ti-ar putea oferi informatii cu privire la tipurile de autoturisme care sunt cel mai ieftin de asigurat. Acest lucru te va ajuta sa iti alegi viitorul autoturism, indiferent ca este unul nou sau second hand. Mai mult de atat, masinile care au standarde de siguranta ridicate sunt mult mai ieftin de asigurat, asa ca ai putea avea aceasta optiune in vedere.

Intotdeauna trebuie sa tii cont de pretul asigurarii inainte de a cumpara o masina. Masinile sigure sunt vazute foarte bine de catre companiile de asigurari si vei putea economisi sume importante de bani atunci cand vei cumpara polita de asigurare pentru acestea. Intre masinile cele mai scump de asigurat se numara cele de tip sport, asa ca tine cont de acest aspect atunci cand iti vei dori achizitionarea unui nou autovehicul.

Un alt sfat pe care sa il tii in minte este dat de faptul ca o polita ieftina nu este neaparar cea mai buna. Aici va trebui sa ai in vedere reputatia companiei si modul in care aceasta va fi in masura sa solutioneze dosarele de dauna, atunci cand este cazul.

Intreaba si de diversele oferte cu reduceri disponibile pentru ca in modul acesta ai putea obtine cel mai bun pret pentru polita. Citeste-le cu atentie si identifica-le pe acelea care vor fi valabile in situatia ta. Asigurarea pe care vei achizitiona in final ar trebui sa fie aceea care sa acopere mai mult decat nivelul minim al riscurilor prevazute si in acelasi timp sa iti confere garantia acoperirii prejudiciilor in cazul in care unul din evenimentele prevazute in contractul de asigurare ar avea loc. Acest lucru iti va asigura acoperirea oricaror daune ce pot fi provocate intr-un accident, precum si plata diverselor tiupuri de cheltuieli, cum ar fi cele de spitalizare sau orice alte prejudicii.

Pentru mai multe informatii nu ezita niciodata sa apelezi la consultant agentilor specializati in asigurari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250