<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Tue, Oct 11th, 2011

Sa vizitam Londra, un oras fascinant

bus 20londra 202 248x300 Sa vizitam Londra, un oras fascinantLondra isi asuma titlul de unul dintre cele mai spectaculoase orase din lume, incoronandu-se in stilul lui Napoleon odata cu gazduirea Jocurilor Olimpice din 2012.

Londra este supranumita pentru spiritul sau cosmopolit, pe buna dreptate ‚intreaga lume intr-un singur oras’. Orasul reuseste intr-un mod extraordinar, in ciuda faptului ca imigrantii care continua sa soseasca in numar din ce in ce mai mare aduc cu ei cultura si obiceiurile proprii, sa ramana `britanica` in chintesenta ei. Simboluri ale Londrei sunt la tot pasul: taxiurile negre, autobuzele cu doua etaje (double-deckers) sau simbolurile marete precum Palatul Westminster, silueta Tower Bridge ce se inalta deasupra Tamisei sau faimosul Ochi al Londrei, obiectiv care desi are doar 10 ani a devenit cunoscut in intreaga lume.

Din punct de vedete al locurilor de cazare Londra are de toate, de la hoteluri luxoase la pensiuni cochete de familie, case de oaspeti pentru toate buzunarele sau chiar apartamente cu bucatarie sau camine pentru tineri. In ciuda acestei varietati a locurilor de cazare din Londra, sa gasesti o camera la un pret rezonabil in centrul orasului este aproape imposibil. Cele mai multe hoteluri se afla in zonele Victoria, Earl’s Court, West End sau Bayswater. Una dintre cele mai indicate zone este Bloomsbury, o zona centrala, distinsa cu posibilitati de cazare la preturi rezonabile.

In ciuda defectelor sale Londra ramane un oras fascinant de care nu ai cum sa te plictisesti si pe care cu siguranta vei dori sa-l revizitezi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

Cautarile cititorilor Consumatorului:

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250