<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Sun, Apr 11th, 2010

S-au călcat în picioare pentru un cadou de 35 de lei de la Spar

01aglomeratie magazin8 dfgf S au călcat în picioare pentru un cadou de 35 de lei de la SparSute de braşoveni s-au aşezat la coadă ieri dimineaţă, cu mai bine de şase ore înainte de inaugurarea unui magazin în Spar Piaţa Star, supermarket care promitea cadouri în valoare de 35 de lei primilor clienţi care făceau cumpărături de minim 35 de lei. Cum la ora anunţată pentru deschidere, magazinul avea încă uşile închise, cei peste 300 de oameni înghesuiţi în faţa grilajelor au intrat în panică. Tensiunea a crescut periculos cînd s-a aflat că sistemul informatic al magazinului s-a defectat şi inaugurarea trebuie amînată pentru că nu mai funcţiona nicio casă de marcat şi niciun cîntar electronic. Pentru a reuşi să disperseze fără incidente mulţimea agitată şi supărată că pierde cadoul de 35 de lei după ore de aşteptare, conducerea magazinului a hotărît să împartă bonuri de ordine valabile pentru această dimineaţă, la ora 8.00, cînd la deschiderea magazinului va fi păstrată oferta cu cadourile de 35 de lei. A fost momentul în care oamenii, majoritatea pensionari, s-au călcat efectiv în picioare ca să prindă un bon, dar şi cîteva din portocalele şi bananele pe care cei de la magazin s-au gîndit să le ofere drept consolare.

In momenete de-astea imi este rusine ca traiesc in tara asta. Halal “popolatie”. Pun pariu ca sunt muritori de foame cu plasma si laptop.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250