<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Mon, Apr 23rd, 2012

Romania mananca numai branza falsa!

Brânză falsă pe piaţa din România!

Aceasta este concluzia la care au ajuns cei de la Protecţia Consumatorului după ce, în urma analizelor, au descoperit că mai bine de jumbranza de oaie 300x186 Romania mananca numai branza falsa!ătate dintre brânzeturile comercializate conţin doar 4% lapte. Spre exemplu, în loc de unt superior, inspectorii susţin că vânzătorii comercializează o pastă cu 80% ulei vegetal.

O campanie demarată de reprezentanţii Protecţiei Consumatorului arată că o bună parte din brânzeturile pe care le consumăm sunt false. În loc de unt, cumpărăm o pastă cu 80% ulei vegetal. La fel se întâmplă şi cu sortimentele de telemea de oaie sau caşcaval de vacă.

Cei de la Protecţia Consumatorilor spun că în unele cazuri în reţetă se foloseşte doar 4% lapte, cu toate că pe etichetă procentul este altul.

În ciuda acestor nereguli autorităţile abilitate nu obişnuiesc să facă analiză pentru a scoate de pe piaţă produsele neconforme. O cauză ar fi costurile mari, deoarece o singură probă costă între 150 de lei şi 4.500 de lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250