<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Tue, Feb 18th, 2014

Rolul campaniilor de marketing intr-un sistem CRM integrat

Sistemul de gestiune a relatiilor cu clientii CRM reprezinta un set ce contine strategii, politici si tehnologii cu scopul de a atrage noi clienti si de a-i fideliza pe cei existenti.

CRM are ca subsisteme activitati legate de zona de marketing, vanzari, financiar, oferind suport clientilor, potentialilor clienti si angajatilor, generand noi oportunitati.

Pentru a mentine o legatura stransa cu clientii existenti, sau pentru generarea de noi oportunitati, fiecare companie are nevoie de o zona de marketing care sa fie permanent in legatura cu piata.

Pentru a porni o campanie de marketing e nevoie de :

  • Segmentarea clientilor actuali sau potentiali prin crearea unor liste de prospecti;
  • Planificarea sarcinilor, bugetelor, sau orice detalii ale activitatii de marketing;
  • Executie in urma rezultatelor obtinute. Se gestioneaza toate detaliile legate despre piata, astfel se pot trimite mesaje catre grupuri mai mari de destinatari.
  • Raspunsul pietei in urma campaniilor companiei dumneavoastra sunt preluate si urmarite centralizat, astfel ca pot fi clasificate, evaluate in functie de criteriile pe care dumneavoastra le stabiliti.

Toate aceste demersuri simplifica urmarirea clientilor potentiali, se obtine o imagine mult mai buna a pietei, se elimina urmarirea redundanta a e-mailurilor, se obtine o colaborare mult mai buna intre departamente, imbunatatind astfel fluxul de lucru.

De asemenea, se pot construi si urmari in detaliu fluxuri legate de activitatea companiei, se pot configura avertizari si mementouri pentru campania de marketing.

Wise Software, va ofera posibilitatea de a accesa datele despre clientii si campaniile dumneavoastra de oriunde, de pe orice dispozitiv. Mai mult decat atat, aveti posibilitatea de a urmari si aproba bugete si din afara biroului, de a crea instantaneu campanii de pe orice tableta sau smartphone, urmarind indicatorii cheie ai activitatii de marketing.

Aplicatia va permite prin intermediul rapoartelor, sa urmariti intreaga activitate a companiei dumneavoastra si de a lua decizii in timp real, pe cifre concrete.

Economisiti timp, bani si luati cele mai bune decizii pentru afacerea dumneavoastra, imbunatatiti procesul de vanzare si cresteti afacerea.

In urma campaniilor de marketing sunt generate noi lead-uri, oportunitati, astfel ca veti sti in orice moment care este statusul unui potential client in vederea luarii unor decizii si masuri necesare castigarii acestuia ca si client. Se califica rapid prospectii, se inregistreaza raspunsurle primite astfel ca pot fi avansate rapid catre vanzatori pentru a stabili intalniri cu acestia.

Un astfel de sistem este benefic zonei de vanzari, deoarece angajatii dumneavoastra vor avea o imagine clara, ampla a clientilor, iar pe baza rezultatelor primite, compania va fi in contact permanent cu piata.
Wise Software va pune la dispozitie atat zona de CRM, cat si CRM Mobile, pentru a creste numarul oportunitatilor si a le converti in clienti, aceste informatii fiind accesate de oriunde va aflati.

Toti acesti pasi ducand in final la cresterea vanzarilor si implicit cresterea cifrei de afaceri.
Asadar, CRM este mai mult decat un sistem de software. Eficientizati piata si vanzarile. Detaliile legate de fiecare client al dumneavoastra pot fi folosite si pentru a cunoaste comportamentul acestuia: ce fel de produse sau servicii prefera, imbunatatind astfel si zona de Cross-Sell si Up-Sell.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250