<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Thu, Sep 22nd, 2011

RazvanPascu.ro, un blog care merita citit

muzeul satului 300x201 RazvanPascu.ro, un blog care merita citit Tin din capul locului sa va zic ca nu imi fac un obicei din a promova siteuri sau bloguri care nu intra in aria de interes a acestui site, respectiv latura socio-economica a societatii in care traim, dar pur si simplu imi face placere sa scriu despre acest blog (RazvanPopescu.ro), care face in mod sigur parte din categoria premium a proiectelor online din tara noastra.

In primul rand este un excelent blog de calatorii dar si de afaceri scris de persoana care se identifica si cu adresa web a siteului, si anume Razvan Pascu, un tip care a vazut aproape toata Europa dar si tari din Asia si chiar America de Sud.

Impresii calatorie

Impresiile sale de calatorie care sunt descrise in paginile blogului din perspectiva omului care doreste sa descopere si sa exploreze locuri si situatii noi reprezinta pentru cititorii sai o mina de aur si un adevarat izvor de informatii utile pe care cu greu le poti gasi in onlineul romanesc.

Oricine doreste sa calatoreasca intr-un loc in care nu a mai fost ar trebui sa citeasca in primul rand acest blog deoarece va afla acele informatii de care are nevoie apeland la cineva care si-a facut din pasiunea pentru calatorii un adevarat stil de viata si care nu se sfieste sa imparta si cu cititorii sai experientele pe care le-a trait. Acest blog este cu adevarat un ghid turistic in varianta virtuala pe care oricine ar trebui sa il aiba setat pe primele locuri la siteurile favorite.

Turism Romania

Acest blog este printre putinele de la noi care promoveaza intr-un mod foarte corect si frumos descriptiv turismul din Romania, iar unele dintre articole chiar m-au facut sa ma urc in masina si sa evadez pentru cateva zile in niste locuri cu adevrata exceptionaler de la noi pe care nu le stiam si care datorita acestui blog m-au facut sa vad cu alti ochi faptul ca avem o tara frumoasa care merita sa fie vizitata si explorata. Nu degeaba campania lansata in paginile blogului se numeste :”Romania e frumoasa!”

Ca sa nu ne lungim prea mult si sa va dau ocazia sa explorati dumneavoastra acest unic izvor de informatii turistice dar si de alta natura, va sugerez sa cautati pe Google acesta expresie: “cel mai citit blog de calatorii din Romania“, iar daca printre primele rezultate va apare RazvanPascu.ro inseamna ca am avut dreptate iar acest blog merita citit de indata.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

Cautarile cititorilor Consumatorului:

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Displaying 2 Comments
Have Your Say
 1. Ioana says:

  Mie mi se pare un blog scris cam sec si cu scopul unic si disperat de a face trafic. E foarte greu de citit cu toate porcariile alea de SEO, iar sfaturile sunt puerile. Un blog de calatorii cu adevarat bun este Lumea Mare.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Mami says:

  Sunt multe bloguri de calatorii care merita mai mult decat asta

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250