<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Sun, Feb 16th, 2014

PTC, metoda prin care poti sa-ti rotunjesti veniturile

Pentru cei mai putini familiarizati cu mediul online, PTC se traduce prin “Paid to Click” sau, mai pe romaneste, “Platit pentru a da click”. Nu este tocmai o inovatie, metoda fiind disponibila pe piata externa de mai multi ani, insa este o buna maniera de a castiga bani accesand anumite platforme. Asa cum reiese din traducerea libera a prescurtarii PTC, tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi anumite site-uri afiliate si sa dai click pe anumite reclame, indiferent ca este vorba despre reclame text sau reclame banner.

Cum functioneaza aceasta metoda?

In primul rand trebuie sa va inscrieti pe una sau mai multe platforme de tip PTC, in momentul de fata fiind disponibile cateva zeci sau chiar sute. Discutam atat despre platforme PTC romanesti cat mai ales despre platforme internationale, fiecare dintre acestea oferind utilizatorilor avantaje banesti cat si organizatorice. Devreme ce detineti cel putin un cont pe o astfel de platforma, puteti incepe sa faceti bani pe internet fara prea mari batai de cap, sistemul de functionare fiind similar in cazul majoritatii platformelor. Conectati-va cu utilizatorul creat, accesati sectiunea de reclame platite si incepeti sa dati click pe reclamele propuse de reteaua in cauza, fiecare accesare a unei reclame fiind rasplatita cu o anumita suma de bani.

Un astfel de click pe o reclama impusa de reteaua PTC va conduce catre site-urile partenere, site-uri ca nu fac nimic altceva decat sa plateasca o anumita suma de bani pentru a primi asa-zisul trafic. Traficul este generat chiar de dvs si alti utilizatori ai unei retele PTC, sumele colectate de aceste platforme fiind redirectionate, intr-un anumit procent, catre utilizatorii care au accesat reclamele.

Cat dureaza si cati bani primesti pentru fiecare click?

In mod normal, o retea PTC va propune un numar fix de reclame zilnice insa sunt si anumite promotii care va ofera posibilitatea sa primiti mai multi bani la o eventuala accesare. Daca transpunem activitatea voastra in timp, trebuie sa alocati doar cateva minute pentru a parcurge reclamele impuse de o anumita retea PTC, astfel ca un numar mai mare de conturi pe mai multe platforme implica un efort suplimentar dar care va fi rasplatit pe masura. La intrebarea cat se poate castiga dintr-un click pe o reclama, raspunsul nu este unul la obiect prin prisma faptului ca renumeratia oferita de anumite retele PTC este diferita. Ca sa va faceti o idee de ansamblu asupra platilor oferite de o retea PTC, sumele sunt cuprinse intre 0.001$ si 0.02$, doar vigilenta si experienta

ajutandu-va sa obtineti sume consistente intr-o zi de lucru obisnuita

Cum procedez pentru a receptiona platile

Activitatea unei retele PTC este una standardizata si se bazeaza in special pe unelte puse la dispozitie de mediul online. Nu aveti nevoie de un anumit cont bancar si nici nu este necesar sa completati date cu caracter personal, este suficient sa colectati in contul personal o suma de bani minima, impusa de reteaua in cauza, si sa o retrageti cu ajutorul unui procesator de plati online. Cele mai la indemana procesatoare de plati online par a fi Paypal si Payza, ambele oferind posibilitatea de a retrage banii intr-un cont bancar, tranzactiile realizandu-se in deplina siguranta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
PTC, metoda prin care poti sa-ti rotunjesti veniturile, 6.0 out of 10 based on 1 rating

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250