<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Wed, May 9th, 2012

Protectia Consumatorilor: Branza e facuta doar din apa, lapte praf si multa sare! …ca si creierul lui Constantin Cerbulescu

IMG 2910 210x312 cerbulescu 201x300 Protectia Consumatorilor: Branza e facuta doar din apa, lapte praf si multa sare! ...ca si creierul lui Constantin CerbulescuIeri Protectia Consumatorilor in frunte cu dobitocul Constantin Cerbulescu a iesit pe toate posturile de televiziune cum sa ne explice noua ca cacat mai mancam din supermarketuri si ce amenzi grase le-au mai dat ei acestora.

Bineinteles, nici de data aceasta, ca si in cazul laptelui facut din lapte praf, nu s-a specificat  cine sunt producatorii si care sunt marcile gasite cu deficiente. Ca nu cumva saracii consumatori sa stie si ei de ce marci sa se fereasca si sa nu le mai cumpere.

Dar vedeti dumneavoastra, stimati consumatori, daca noi aflam cine sunt hotii care ne vand cacat ambalat pe post de mancare comestibila, nu cumva statul iese in pierdere, ca nu mai incaseaza tva, accize si impozite pe cacatul pe care acesti producatori “amendati” il vand cu nerusinare?!!!

Alo! Domnule Constantin Cerbulescu!

Cum se numesc branzeturile si cine le produce ???
Cum se feresc consumatorii de branzeturile “amendate” ????

Controalele inspectorilor de la protecţia consumatorilor scot la iveală produse care ar putea pune în pericol până şi viaţa animalelor, nu doar a oamenilor. Două tone de mâncare gătită, care se vindea în supermarket, a fost aruncată la gunoi deoarece era toxică.

Sare în loc de brânză şi unt fără grăsime sunt doar câteva dintre neregulile pe care Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor le-au găsit în urma controalelor făcute la agenţii comerciali. Din 600 de operatori verificaţi, 510 erau cu probleme.

Din probele de brânză de burduf analizate, 67% aveau probleme. Nici la capitolul lapte nu stăm mai bine. “S-a verificat o cantitate de peste 125 de tone de lapte. la 24 de tone s-au constatat deficienţe faţă de ceea ce înseamnă legislaţie. Ele au fost retrase de la comercializare”.

In urma controalelor, inspectorii ANPC au amendat aproximativ 300 de operatori economici. Sancţiunile se ridică la peste un miliard de lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

Cautarile cititorilor Consumatorului:

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250