<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Sat, Dec 14th, 2013

Philips lanseaza inca doua smartphone-uri din seria Xenium

Philips nu prea reuseste sa se impuna pe piata smartphone-urilor, cel putin nu la cel mai inalt nivel. Pana in clipa de fata, olandezii s-au axat in primul rand pe producerea unor telefoane mid-range, care sa capteze atentia prin utilitate si mai putin prin performante de varf. Xenium este seria dedicata smartphone-urilor marca Philips iar aceasta saptamana a consimtit lansarea a inca doua produse ce par a beneficia de cateva calitati remarcabile.

Xenium provine de la noua tehnologie implementata de Philips bateriilor, modelele W6500 si W8510 remarcandu-se in primul rand datorita autonomiei ridicate. Nu le putem incadra intr-un anume segment, cert este ca atat W6500 cat si W8510 sunt telefoane performante, procesorul ales de producator fiind un quad-core tactat la 1.2GHz.

Xenium W6500 este un smarpthone relativ interesant, carcasa din plastic fiind stilizata intr-o maniera pe care doar Philips putea s-o abordeze. Dincolo de carcasa, W6500 dispune de un display de 4.3 inci cu rezolutie qHD si o camera foto de 8MP dotata cu un blitz foarte atent calibrat. De asemenea, remarcam prezenta unui sistem de operare Android 4.2 ce poate fi upgradat la o versiune mai avansata, cat si prezenta unor jocuri si aplicatii menite sa va scoata din rutina, Philips Smart TV fiind o idee proprie ce va garanteaza acces facil la un smart TV din seria Philips.

Dincolo de aceste caracteristici de baza, trebuie sa mai amintim ca versiunea de baza a lui W6500 nu beneficiaza decat de 4GB de memorie interna, aportul fiind adus de un slot microSD. Cu toate acestea, partea calitativa a smartphone-ului este reprezentata de bateria solida, aceasta oferindu-va numai putin de 13 ore de autonomie de-a lungul unei convorbiri. Pretul acestui telefon este de aproximativ 1000 de lei, in pachet fiind incluse si casti, incarcator si manualul de utilizare.

Celalalt model, W8510 nu pare a fi cu mult diferit, singurele diferente fiind de design si dimensiuni. Fata de modelul prezentat anterior, Philips beneficiaza de un display IPS HD de 4.7 inci, o carcasa mai atent finisata, precum si o baterie ceva mai mare, autonomia crescand la aproximativ 18 ore in regim de convorbire. Pretul creste si el putin, 1200 de lei fiind suficienti pentru a intra in posesia pachetului de baza.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250