<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Tue, Jan 14th, 2014

Petrecerile pentru copii – cum sa le spui nu?!

Desi pentru unii – mai ales pentru cei care nu au inca un copil – rasfaturile de care poate fi suspectata o petrecere moderna pentru cei mici sunt de neimaginat, parintii sunt dispusi sa faca totul pentru micutii lor. Ca au fost sau nu cuminti, ca au luat sau nu note bune la scoala, ca au spus sau nu bine poezia la serbare, mami si tati se dau peste cap si pregatesc o petrecere de basm pentru copiii lor, cu un arsenal intreg de articole petrecere.

Pentru ca asta este meseria de parinti, si oricat ai spune inainte de a trece prin aceasta experienta ca tu nu iti vei rasfata copilul, va fi imposibil sa rezisti rugamintilor. Si cum sa le spui nu, cand tot ce isi doresc este sa il aiba de Mickey Mouse la propria petrecere, si daca se poate sa il aduca si pe Donald si pe Minnie!? Cand nu vor decat sa aiba cel mai mare si mai frumos tort, desigur cu un Mickey identic cu cel pe care il vad la televizor? Cum sa iti refuzi copilul cand iti spune ca vrea sa aiba cea mai frumoasa petrecere din lume, pe care sa nu o uite niciodata? Ei bine, nu poti sa il refuzi. Si atunci, pasii pentru petrecerea minune sunt acestia: cautam pe net cea mai apropiata locatie de petreceri disponibila – in functie de varsta copilului si a invitatilor sai ne orientam pentru o locatie care sa aiba loc si pentru parintii insotitori; inchiriem locatia pentru minim o ora si jumatate, desi sigur ca nici macar 4 ore nu le vor fi de ajuns nazdravanilor cand se vor vedea fata in fata cu atatea posibilitati de distractie; daca locatia nu este dotata pentru petrecerea pe care ne-o dorim, comandam online toata seria de accesorii petrecere de care avem nevoie si daca bugetul permite, inchiriem si personajul mult dorit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250