<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Wed, Feb 22nd, 2012

Parizerul, cel mai nociv aliment de pe piata

parizer Parizerul, cel mai nociv aliment de pe piataMulte dintre alimentele existente la ora actuală în comerţ respectă normele care ţin de gust şi de aspect, dar nu şi regulile care ţin de calitatea nutritivă a unui produs, arată raportul de activitate al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului.
„Marea problemă a industriei alimentare este faptul că alimentele din comerţ nu ne hrănesc, iar legislaţia în acest domeniu se ocupă mai mult de partea senzorială a produselor”, a declarat prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare.

Parizerul se află pe primul loc în topul celor mai dăunătoare preparate din carne. Acesta conţine 80% slănină şi şorici de porc şi carne dezosată mecanic, în compoziţia căreia intră oase măcinate. Printre ingredientele care se găsesc în parizer se mai numără şi potenţiatorii de gust şi coloranţii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

Cautarile cititorilor Consumatorului:

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250