<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Sun, Sep 30th, 2018

Optiuni alternative la costisitoarele meditatii la matematica

Articolul 5 din 5 Optiuni alternative la costisitoarele meditatii la matematicaIn curand va incepe scoala si probabil ca multi dintre parinti simt deja emotii puternice. Cum se vor acomoda sau reacomoda copiii la ritmul scolii, care vor fi provocarile atat in ce priveste intelegerea materiei, cat si in cadrul grupului de colegi sau ce aventuri minunate vor avea cei mici in lumea cunoasterii.

„Inceperea anului scolar trezeste in constiinta tuturor elevilor, mici si mari, nostalgia zilelor de vacanta. Inceperea scolii impune un program zilnic organizat, sarcini de indeplinit si trezirea la o ora matinala. Destul de des procesul de acomodare/reacomodare la regimul scolar este un factor de stres, resimtit de cei mai multi dintre copii.

Ca parinte, ar trebui sa ai in vedere ca trezirea de dimineata sa fie cat mai putin stresanta si sa raspunzi intelegator cu un zambet la solicitarea ”numai doua minute de somn”.

Ai grija ca cel mic sa serveasca acasa micul dejun, acesta fiind una dintre mesele cele mai importante ale zilei. Pregateste-i feluri preferate de mancare si decoreaza-le frumos, pentru ca cei mici sunt foarte atrasi de designul farfuriei cu alimente.

In primele zile de scoala, trezitul devreme si programul de la scoala il vor obosi pe copil. De aceea recomandam o ora de somn sau odihna activa dupa amiaza, inainte de efectuarea temelor. Seara, recomandam ca scolarii mici sa mearga la culcare cel mai tarziu la ora 21 iar cei mari la ora 22.

Copiii se obisnuiesc cu noile cerinte si intra in ritm dupa aproximativ doua saptamani“, este de parere Iuliana Dragan, specialist Intuitext in educatie.

Dar cum atunci cand vine vorba de scoala si de probleme de matematica, emotiile cresc in ritm alarmant, parintii ii pot ajuta pe copii cu ajutorul produsului educational online ScoalaIntuitext.ro, a unor caiete de teste de evaluare sau orice fel de teste recomandate de specialisti in educatie.
In acest fel, copiii din clasele primare nu se vor mai teme nici de exercitii si probleme clasa 4, nici de probleme la matematica, oricat de provocatoare ar fi.

Apropo de produsul educational online ScoalaIntuitext, atunci cand l-au creat, specialistii Intuitext in educatie au tinut cont atat de pasiunea copiilor pentru jocurile online, cat si de dorinta parintilor ca micutii sa invete.

ScoalaIntuitext.ro este produsul educational online care ii ajuta pe elevii din ciclul primar sa recapituleze acasa, prin joc, materia predata la clasa si sa se descurce de minune la capitolul „probleme de matematica”, „exercitii si probleme clasa 4”, „teste” sau „examenul de evaluare nationala clasa 2”.
In plus, cu ajutorul resurselor educationale din cadrul acestui produs, copiii isi dezvolta creativitatea, agerimea si istetimea – totul prin animatii explicative, jocuri logice si experimente interactive, preferatele copiilor din era digitala.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250