<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Fri, May 13th, 2011

Noul Renault Latitude

Renault Latitude 4 300x196 Noul Renault LatitudeNoul Renault Latitude a fost lansat oficial şi in Romania

Renault Latitude se distinge prin confort. Este o maşină care egalează şi chiar depăşeşte anumite mărci deja prezente în România, la un preţ mult mai mic.

Latitude este noua berlină premium Renault care completează oferta Laguna în segmentul mediu superior, oferind prestaţii de confort de top. Printre acestea se numără dimensiunile exterioare şi interioare „best in class“, dar şi sistemul de management al calităţii aerului din care face parte ionizatorul şi difuzorul de parfum.

renault latitude interior 150x150 Noul Renault LatitudeŞoferii sunt de departe însă cei mai răsfăţaţi de acest model. Cele cinci tuburi pneumatice inserate în spătarul scaunului şoferului oferă patru tipuri de masaj (mod continuu sau aleatoriu şi intensitate redusă sau puternică). Mişcările precise şi sincronizate pe toată suprafaţa spatelui generează o stare de relaxare mai mult decât binevenită pe trasee mai lungi sau în aglomerările în trafic.

Comenzile la îndemâna mâinii stângi îi permit şoferului să activeze sau nu pernele de aer, crescând sau diminuând volumul de umplere a acestora în cele trei zone bine definite (omoplaţi, mijlocul spatelui şi zona lombară), să aleagă modul de masaj şi să activeze sau nu modul de încălzire a scaunului.

Referitor la spaţiul interior, acesta oferă un confort sporit pasagerilor, având o rază la genunchi pentru locurile din spate de 253 mm şi o lăţime la nivelul coatelor pe locurile din faţă de 1.513 mm şi 1.474 mm pe cele din spate.

Latitude are o lungime de 4.897 mm, o lăţime de 2.072 mm şi un ampatament de 2.762 mm, cu peste zece spaţii de depozitare repartizate în habitaclu.

Gama Latitude cuprinde trei versiuni de echipare: Privilčge, Luxury şi Initiale, şi patru motorizări: 2,0 16V 140 CP (benzină) şi trei turbodiesel common rail: 2,0 dCi 150 CP cuplat la o cutie de viteze manuală (6 trepte), 2,0 dCi 175 CP şi 3,0 dCi V6 240 CP, ambele cuplate unei cutii de viteze automată (6 trepte).

Referitor la preţuri, romanii trebuie să ştie că acestea pornesc de la 22.000 euro, cu TVA, pentru versiunea de intrare în gamă, Privilege, care este foarte bine echipată.

Iată şi ce ne poate face viaţa mai frumoasă şi uşoară pe drumurile României. Printre echipamentele standard regăsim ABS, EBV, AFU, ESP, tempomat – limitator de viteză, şase airbaguri, computer de bord, sistem audio „3D Sound by Arkamys“ (CD MP3 Bluetooth Plug & Muzic), aer condiţionat cu reglare automată bi-zonală, difuzor de parfum, geamuri electrice faţă şi spate, oglinzi retrovizoare electrice şi degivrante, senzor de lumină şi ploaie, proiectoare de ceaţă, închidere centralizată şi demaraj cu card mâini libere, senzori de parcare spate, tapiţerie mixtă piele – textil, jante aluminiu 17”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

Cautarile cititorilor Consumatorului:

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>