<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Thu, May 14th, 2015

Noua generatie de tigari electronice comparata cu cea veche

Share This
Tags

Noua generatie de tigari electronice a revolutionat experienta de a fuma o tigara electronica. Daca la vechile modele DSE 901 experienta de a fuma nu era tocmai placuta fiindca se terminau bateriile repede, nicotina nu se simtea destul de puternic sau tigarile nu erau tocmai rezistente, ei bine, cu noua generatie de tigari electronice CE 4+ CE 5 si CE 6, lucrurile s-au imbunatatit considerabil.

In cele ce urmeaza nu o sa va prezint motivele pentru care este bine sa treceti la fumatul electronic, insa va voi prezenta noua generatie de tigari electronice si cu ce sunt acestea diferite fata de vechea generatie. Lansarea tigaretei CE 4 a dus experienta fumatului electronic la alt nivel. Dupa CE 4 a luat nastere CE 5 si CE 6. Desi aceste tigarete sunt mai mari decat cele clasice, ele vin cu o serie considerabila de avantaje.

Diferenta dintre prima si a doua generatie de tigari electronice

 

Prima generatie de tigari electronice sunt subtiri si cilindrice, avand o lungime de aproximativ 10cm. Acestea seamana foarte mult cu tigarile normale, doar ca sunt electronice. Acestea porneau singure atunci cand inhalai, incalzind lichidul si rezultand niste vapori de nicotina. Prima generatie de etigari sunt compuse dintr-o baterie reincarcabila si un cartomizor(un tub de otel cu fibra, care contine o bobina ce incalzeste lichidul si il transforma in vapori). Deoarece bateriile primei generatii sunt mai mici, acestea nu tin prea mult. Totodata, aceste tigarete sunt indicate celor care fumau putin, fiindca un fumator adevarat nu gaseste deloc placere intr-o astfel de tigara.

A doua generatie de tigari electronice este putina diferita. Aceasta tigareta este mai mare, masurand aproximativ 15 cm asamblata si fiind si mult mai groasa. Ca aspect, nu arata deloc precum o tigara clasica, insa senzatia oferita este mult apropiata de realitate decat prima generatie de tigari electronice. Aceste tigari din a doua generatie sunt compuse dintr-o baterie si un clearomizor, care inmagazineaza elichidul. Bateria tine mult mai mult fata de prima generatie, iar sezatia de a fuma este foarte apropiata de realitate.

In concluzie, noua generatie de tigari electronice reprezinta evolutia acestor produse si imita foarte bine fumatul clasic. Astfel, ne putem bucura de placerea fumatului, dar cheltuind bani mai putin si intr-un mod mai sanatos. Daca sunteti interesati sa cumparati astfel de tigarete, atunci puteti vizita magazinul online de tigari electronicel http://etigara-electronica.ro/ro/ care comercializeaza atat tigarete din prima generatie, cat si modelele noi ale celei de-a doua generatii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250