<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Fri, Sep 30th, 2011

Nokia pleaca din Romania. Mare scofala, ramanem cu Boc!

nokia pleaca din romania 2000 de oameni vor ramane someri 300x225 Nokia pleaca din Romania. Mare scofala, ramanem cu Boc!Nokia a anuntat ca va inchide fabrica de la Jucu din judetul Cluj, in cadrul unui program de eficientizare si reducere a costurilor. Unitatile de productie de mare volum din Asia sunt mai eficiente pentru grupul finlandez.

Inchiderea fabricii de la Cluj si ajustarile aduse lantului comercial vor avea un impact de circa 2.200 de angajati asupra fortei de munca“, se spune in comunicatul Nokia.

Nokia a asteptat modificarea Codului Muncii pentru a pleca linistita din Romania

Modificarea Codului Muncii permite Nokia sa inchida fabrica. Sindicatele nu pot face nimic.

Prin modificarea Codului muncii, Nokia poate inchide fabrica de la Cluj, fara a avea nicio responsabilitate fata de angajati, toata sarcina fiind in grija statului roman.  Inchiderea fabricii Nokia era de asteptat, pentru ca legislatia romaneasca deroga de responsabilitate intreprinderile, acestea neavand nicio raspundere daca inchid activitatea mutand grija la stat prin somaj.

…Boc ramane inca cu noi.


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250