<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Fri, Oct 26th, 2018

Mirosurile neobisnuite ale aparatului de aer conditionat

service aer conditionat1 300x180 Mirosurile neobisnuite ale aparatului de aer conditionatNimic nu e mai satisfacator decat sa reusesti sa scapi vara de temperaturile caniculare de afara intrand intr-o cladire racoroasa, cu aer conditionat. Sistemele de aer conditionat instalate in birouri ii ajuta pe patronii de afaceri sa isi mentina angajatii sanatosi si cu un randament cat mai mare la locul de munca, reusind in acelasi timp sa ofere si un spatiu confortabil pentru clienti.

Ce se intampla insa cand aparatul de aer conditionat dintr-un birou sau spatiu comercial incepe sa emane mirosuri neobisnuite? Mirosurile sunt primul semn ca exista o problema serioasa si ca va fi nevoie de reparatii aer conditionat.

Miros statut sau de mucegai. Una dintre principalele functii ale unui aparat de aer conditionat la serviciu este sa dezumidifice aerul inainte sa il sufle in incapere. De aceea nu este deloc neobisnuit ca sistemul sa devina o gazda favorita pentru mucegai si ciuperci. Daca nu beneficiazi de intretinere aer conditionat in mod regulat, mucegaiul si ciupercile se pot dezvolta in voie, se pot intinde in intreaga cladire si pot ajunge in aerul de respirat, afectand sanatatea angajatilor si clientilor.

Miros de ars. E cazul sa te alarmezi, pentru ca atunci cand aerul conditionat emana un miros de ars e semn ca exista probleme grave fie cu cablurile, fie cu ventilatoarele sau motoarele, care se pot supraincalzi. Ai nevoie de ochiul unui expert de la un service aer conditionat sector 1,2,3,4,5,6, pentru a detecta exact cu ce tip de problema te confrunti si a o remedia.

Miros de ou stricat. Acesta este mirosul cel mai neplacut intr-un birou sau spatiu comercial si vei dori in mod cert sa il remediezi imediat. Nu este vorba doar despre mirosul in sine, ci despre faptul ca el poate indica o scurgere a unui gaz periculos.

Miros de sosete murdare. E posibil sa fie semnul unei reziduu de apa nedrenata pe undeva prin circuite si al unor colonii foarte importante de bacterii, care pot afecta in mod foarte grav sanatatea celor care lucreaza in mediul respectiv.

Miros de descompunere. Se intampla mai rar, insa poate fi semn ca un soarece sau o pasare s-a blocat si a murit in sistemul de aer conditionat al unei cladiri, fara sa fie depistata decat atunci cand incepe sa intre in descompunere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250