<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Sat, Jan 18th, 2014

Metode de a afla codul postal

Sa zicem ca te afli in postura in care un prieten iti cere codul postal aferent strazii in care locuiesti, iar tu, pentru ca nu ai mai avut nevoie de el de foarte mult timp, ii spui direct ca nu ai habar de asa ceva si ca nici nu stii ce ai putea face sa il afli intr-un timp cat mai scurt.De fapt, cred ca ni s-a intamplat tuturor, mai ales daca stam in chirie si ne mutam destul de des. E chiar imposibil sa stii codul postal aferent daca te-ai mutat de o luna si de multi ani eviti sa ai de-a face cu Posta Romana.

Totusi, ce faci in momentul in care esti pus in postura de a afla un cod postal?

Pentru ca traim in era internetului si a informatiei care circula mai repede ca trenurile in tara asta, nu trebuie decat sa intrii pe Google si sa cauti, spre exemplu, coduri postale Iasi, iar o serie de rezultate iti si sar in ochi pentru a fi deschise si pentru a afla dupa doar un click fix codul postal cautat. Pentru a fi si mai exact, poti cauta in Google codul postal dupa adresa exacta, exista si mai mari sanse ca unul dintre rezultate sa te trimita drept la tinta. Practic, in pagina pe care urmezi sa o deschizi sa iti fie afisat codul postal mult dorit. Apoi sa iti suni prietenul si sa ii mentionezi codul dorit.

Nu esti in fata unui laptop, iar pe telefonu nu te poti conecta la internet? Nu dispera, exista intotdeauna varianta cu suna un prieten. Este aproape imposibil ca in 2014 sa nu ai un prieten care sa stii sigur ca se afla in majoritatea timpului in fata unui laptop cu o conexiune la internet care sa ii faciliteze lucrul. Ei bine, suna repede respectiva persoana si roag-o sa te ajute cu un search pe Google. Da, tot pe Google va cauta si prietenul tau. Si la fel de repede va gasi rezultatul dorit. Pentru ca de ceva vreme Google le stie pe toate.

Nu te poti conecta la internet, prietenul care sta numai in fata calculatorului chiar in acel moment si-a gasit sa iasa la aer liber? Exista si o solutie de compromis, care, pana in urma cu putin timp era singura. Da, mersul la un oficiu postal si a afla cu exactitate care iti este codul postal aferent blocului in care locuiesti. Aici exista probabilitatea sa intampini cateva probleme clasice. In primul rand, sa vezi ca in fata ta, la cele doua ghisee – din 5 – se afla 5 persoane si la fiecare ghiseu o functionara fara chef de treaba, doar de cearta. In plus, exista un singur catalog cu lista de coduri postale nationale, si pentru ca romanul strica tot, este tinut la sigur, mai exact, in spatele ghiseului si oferit doar celor care au cu adevarat nevoie, cu promisiunea ca este inapoiat in cel mai scurt timp.

Asadar, ai la indemana mai multe modalitati de a afla un cod postal, dar indicat este sa te descurci cu primele doua metode. Moderne si de efect imediat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Metode de a afla codul postal, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250