<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Tue, Dec 31st, 2013

Medicul oftalmolog Levai Lehar, expert in operatie dezlipire de retina

Medicul Levai Lehar, specializat pe oftalmologie, care opereaza in Satu Mare, s-a facut cunoscut in tara dar si peste hotare in urma unei operatii efectuate live in cadrul unei conferinte internationale a medicilor specialisti. Operatia efectuata de acesta a fost bine primita de catre comunitatea medicilor.

Printre procedurile efectuate la clinica, medicii atrag in mod special atentia asupra cazurilor de dezlipire de retina ce trebuie tratate imediat, in caz contrar riscandu-se pierderea definitiva a vederii la ochiul afectat.

Conform medicului oftalmolog Levai Lehar, dezlipirea de retina reprezinta o urgenta medicala ce trebuie tratata in cel mai scurt timp. Printre semnele prevestitoare ale acestei probleme grave se numera pierderea treptata a vederii la un singur ochi, aparitia unor “muste voalante” sau punct plutitoare si strafulgerari bruste in campul vizual. Oricare dintre aceste simptome reprezinta un semnal de alarma si trebuie tratate cu maxima seriozitate, o operatie de dezlipire de retina avand mult mai multe sanse de reusita cu cat pacientul se prezinta mai devreme la control. Doctor Levai Lehar avertizeaza ca in cazul acestei operatii, dupa termenul de 10-14 zile de la primele simptome, sansele de recuperare totala a vederii scad simtitor.

Levai Lehar Medicul oftalmolog Levai Lehar, expert in operatie dezlipire de retinaDoctor Levai Lehar este unul dintre medicii oftalmologi din comunitatea romaneasca ce se bucura de respectul cadrelor medicale de aceeasi specializare, atat din tara, cat si de peste hotare, in urma numeroaselor operatii dificile efectuate cu succes de-a lungul carierei sale. Ultima operatie efectuata in cadul unei Conferinte de Oftalmologie la care au participat peste 300 medici din comunitatea internationala a fost o procedura complexa, finalizata cu succes la 50 de minute de la intrarea in sala de operatie. Doctor Levai Lehar a prezentat, in cadrul conferintei la care au participat alti 5 medici romani dar si medici din Serbia, Ungaria si Polonia, o operatie pentru tratarea unuei afectiuni numite “membrana epimaculara” pe un pacient in varsta de 70 de ani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 4 votes)
Medicul oftalmolog Levai Lehar, expert in operatie dezlipire de retina, 8.5 out of 10 based on 8 ratings

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Displaying 1 Comments
Have Your Say
 1. galaoan says:

  un foarte bun specialist si un om deosebit. Tot respectul

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
300x250