<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Thu, May 17th, 2012

Mancam mezeluri din resturi de animale: tendoane, mate, grasime si urechi

Romanii au ajuns sa manance mezeluri facute din resturile din animale care ar trebui sa se arunce, nu sa fie bagate in malaxor si sa ajunga carnati!

mezeluri facute din resturi Mancam mezeluri din resturi de animale: tendoane, mate, grasime si urechisursa: Libertatea

Producătorii de mezeluri sunt “Dumnezeu pe pământ” când stabilesc reţetele produselor. După ce că parizerul, cremvuştii sau salamul conţin o grămadă de mizerii, cârnăţarii scad iar calitatea mezelurilor, ca să nu le scumpească, chipurile! Astfel, în loc de carne vor băga şi mai mult şorici, grăsime şi tendoane!

Patronii din industria cărnii au început să se plângă de faptul că nu mai fac faţă scumpirii materiei prime şi scăderii puterii de cumpărare! Soluţia găsită de ei? Scăderea calităţii produselor, care, oricum, lasă de dorit!

Profesorul Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare, a avertizat în mai multe rânduri că aceste produse, cum sunt parizerul, cremvuştii sau salamurile din categoria inferioară, conţin, în proporţie de 80%, mizerii cum ar fi grăsimea, şoriciul şi resturile de la animale, precum tendoane, urechi sau stomac, şi foarte puţină carne. Aşadar, în curând, mezelurile vor conţine şi mai multe astfel de “nenorociri”!

Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au “băgat” recent în laborator câteva tone de mezeluri, iar rezultatul a fost catastrofal! Produsele nu respectă normele minime ale conţinutului de proteine, adică au puţină carne. Totodată, fostul ministrul al agriculturii, Stelian Fuia, a declarat luna trecută: “Să nu ne mirăm când se scurge apa din parizer şi din salam, pentru că acum nimeni nu verifică reţetele producătorilor”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Displaying 1 Comments
Have Your Say
 1. mazare radu says:

  Ne omoara cu zile! Hai sa-i omaoram si noi si sa nu mai cumparam nimic de la hotii astia!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250