<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Sat, Jun 6th, 2015

Magazinele Carrefour – o alegere potrivita

Share This
Tags

Momentul in care trebuie sa mergem la cumpaturi nu este unul tocmai placut. Oare la ce magazin sa merg? Sa aleg un supermarket? Voi gasi tot ce am nevoie intr-un singur loc? Acestea sunt cateva dintre intrebarile care apar in mintea fiecarei persoane.

Numarul supermarketurilor a crescut simtitor, dar chiar si asa este destul de greu sa ne hotaram de unde sa facem cumparaturi. Una din cele mai bune alegeri este magazinul Carrefour.

De ce magazinul Carrefour?

Magazinul Carrefour ofera o gama larga de produse cu scopul de a satisface toate nevoile consumatorilor. Fie ca e vorba despre produse alimentare, cosmetice sau de curatenie raportul calitate pret este in favoarea cumparatorilor. Pe langa produsele de uz zilnic, ofertele Carrefour mai sunt valabile si pentru gamele proprii de produse.

1.Carrefour Bio. Magazinul Carrefour pune la dispozitia clientilor o serie de produse organice (bio) cu scopul adoptarii unui stil de viata sanatos. Calitatea este una superioara, iar majoritatea acestor oferte Carrefour permit oricui sa achizitioneze aceste produse, in comparatie cu alte magazie unde pretul este foarte ridicat.

2.Carrefour Home. Tot din incinta magazinului, clientii pot achizitiona produse de uz casnic: mobilier, electrocasnice, echipamente video. Piesel de mobilier sunt fabricate din cele mai bune materiale si impresioneaza prin varietatea modelelor. Nici calitatea electrocasnicelor nu poate fi pusa la indoiala. Acestea respecta toate standardele de functionare. Orice produs poate fi testat tocmai pentru ca oricine sa fie convins ca a facut cea mai buna alegere.

3.Carrefour Baby. Si mamicile pot beneficia de ofertele Carrefour. Magazinul ofera produse pentru nevoile celui mic: produse de igiena si alimentatie. Pe langa aceste produse, magazinul Carrefour mai pune la dispozitie o serie de produse cosmetice (Les Cosmetiques), de imbracaminte (TeX). Gama cea mai inedita este Reflets de France. Cumparatorii pot achizitiona produse specifice bucatariei franceze si totodata pot afla informatii cu privire la istoria fiecaruia.

Cum achizionez produsele Carrefour?

In Romania exista peste 25 de hipermarketuri, 50 supermarketuri si 3 unitati expres Carrefour. Daca magazinul nu este chiar in apropierea casei, sau mai grav, nu exista in oras, mai exista o alternativa: Achizitionarea online. Avantajul lantului de magazine Carrefour il reprezinta si faptul ca nu esti neaparat nevoit sa mergi direct in magazin pentru a vedea ofertele. Poti accesa site- www.catalog-hypermarket.ro/toate-ofertele-carrefour unde sunt prezentate cele mai noi oferte si produsele din ultimul catalog Carrefour. Aceste oferta se alica tuturor magazinelor, indiferent ca este vorba de Carrefour Vulcan, Orhideea sau alte magazine din afara Bucurestiului. Catalogul poate fi accesat de oricine, in orice moment, cu atat mai mult daca doriti sa fiti la curent cu cele mai atractive oferte Carrefour. Catalogul exista si in format electronic dar poate fi primit si prin posta. Magazinul Carrefour reprezinta cea mai buna alegere deoarece produsele de calitate pot fi achizitionate de oricine, indiferent de locatie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250