<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Mon, Jan 14th, 2019

Lucruri interesante de stiut despre M&M’S

Share This
Tags

MMs bomboane 150x150 Lucruri interesante de stiut despre M&M’SE.T. Cand Spielberg era pe cale sa inceapa productia efectiva a filmului E.T. the Extra-Terrestrial, a ajuns sa discute cu Mars, cokmpania care detinea brandul M&M’S si a cerut sa ii fie permisa folosirea bomboanelor in filmul sau. Mars nu a vrut asa ceva, asa ca Spielberg s-a dus la Reese’s Pieces. In doar doua saptamani de la lansarea filmului vanzarile firmei care a batut palma cu regizorul s-au triplat. Mars a justificat decizia gresita spunand ca E.T. era urat si ca ar fi speriat copiii, publicul tinta al bomboanelor. Chiar si astazi decizia este greu de inteles din moment ce erai asociat cu nostalgia anilor 1980. Spielberg era oricum un regizor urias si atunci si avea filme excelente, asa ca Mars putea sa ii ofere contractul de colaborare, dar nu se stie nici azi care a fost cauza reala.
M&M’S albastre. Bombonelele albastre le-au inlocuit pe cele de culoarea bronzului, in 1995. Publicul a luat aceasta decizie, mai bine de 50% dintre cei intervievati dorind o culoare albastra. Au fost oferite spre alegere rozul, albatrul si purpuriul. Doua luni au votat peste 10 milioane de oameni si decizia a fost validata. Ca sa celebreze alegerea Empire State Building a capatat o lumina albastra. De regula cladirea e luminata in diverse culori pentru a celebra diverse evenimente. De Sf. Valentin cladirea e rosie, de Paste e galbena si alba. M&M’S a fost asociat cu patriotismul american, asa ca e firesc sa vedem o asociere cu niste simboluri puternice ale Americii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250