<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Fri, Jan 25th, 2013

Loteria Romana are concurenti puternici

loto polonia 300x184 Loteria Romana are concurenti puterniciDe cand au aparut si la noi tot mai multe case de pariuri, se pare ca pariorii invederati care mai pana ieri ii vedeai la coada in agentiile loto fie ca pariau la clasicul loto 6 din 49 fie alegeau pariurile pe  fotbal la Pronosport, ei bine acei pariori s-au reorientat si au inceput sa joace in alte sisteme de joc, multe dintre ele din afara tarii.

Odata cu dezvoltarea internetului si a faptului ca acum e foarte usor sa pui un pariu stand comod in fotoliul tau din sufragerie, si nu mai trebuie sa stai la vestitele cozi de la agentiile loto clasice, Loteria Romana a inceput sa piarda treptat teren in favoarea jocurilor loto organizate in alte tari.

Acum e  foarte simplu sa alegi numerele castigatoare la Loto Polonia de exemplu iar pariorul are o paleta foarte larga de optiuni de pariere, mizand pe sisteme de joc foarte diferite de ceea ce a fost invatat pana nu demult.

Se poate observa cu usurinta ca numarul variantelor jucate in sistemul loto romanesc scade pe zi ce trece in favoarea pariurilor pe sistemele externe, de aici si valoarea premiilor care stau in repor lunile de zile pana cand sunt castigate, dar si atunci fericitului castigator ii este mult diminuata suma din cauza taxelor excesiv de mari care caracterizeaza sistemul fiscal romanesc.

Ca tot am adus in discutie sistemul loto polonez, aici se pot alege un numarul de 20 de numere castigatoare dintr-un total de 80, iar sistemul este cu mult diferit de clasicul Loto 6 din 49 de la noi, aici avand mult mai multe sanse de castig.

Ca Loteria Romana nu mai este demult atractiva stim cu totii, aceasta stare fiind amplificata si de nenumaratele scandaluri care au afectat-o in decursul timpului coloborat si cu un management defectuos si de anumite zvonuri cum ca tragerile loto nu ar fi dintre cele mai ortodoxe, toate aceste fapte iau impins pe pariori saalege sa  joace in Polonia, Ungaria si chiar in Bulgaria.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250