<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Wed, Feb 3rd, 2016

Living din lemn masiv – avantaje si dezavantaje

Share This
Tags

Atunci când cauta mobilier pentru casele lor, mulți oameni ajung la punctul de a lua o decizie cheie – dacă să cumpere un mobilier din lemn masiv sau nu. Cu siguranta un living lemn masiv va da o nota de eleganta si clasicism caminului tau, insa cu multe optiuni mai ieftine valabile pe piata, majoritatea clientilor evalueaza daca costul suplimentar isi are rostul.

Living din lemn masiv

living lemn masiv 300x162 Living din lemn masiv   avantaje si dezavantajePutini oameni pot spune ca mobilierul din lemn masiv nu arata frumos. Acesta poate aduce sentimentul de clasic si decor de calitate in casele tuturor. Cu toate acestea, este de asemenea si o investitie initiala mai costisitoare.

Fabricat ca la carte, mobilierul living din lemn masiv este incredibil de durabil si conceput sa reziste generatii intregi. Este de asemenea conceput sa reziste la uzura care intervine de la utilizarea de zi cu zi, si adesea necesita o intretinere minima. Insa, cu aceasta durabilitate vine si greutatea. Pentru clientii care sunt obisnuiti sa schimbe mobila frecvent, mobilierul din lemn masiv este mult mai dificil de manevrat.

De-a lungul generatiilor, in cazul in care o parte a mobilierului din lemn masiv incepe sa-si arata varsta, aceasta poate fi restaurata usor si frumos. Datorita durabilitatii, lemnul masiv poate fi refinisat usor. Insa, nu se poate spune acelasi lucru si despre celelalte optiuni de mobilier.

Exista de asemenea si un beneficiu major in factorul de durabilitate atunci cand cumperi mobila din lemn masiv de la o companie care foloseste surse estetice pentru a construi materialele. In timp ce materialele plastice si cele de furnire pot fi puternic procesate si umplute cu substante chimice din lemn, lemnul masiv poate fi fabricat intr-un mod mult mai natural.

Concluzie

In cazul in care pretul este principalul factor pentru un consumator, atunci alegerea unui furnir ar putea fi solutia perfecta pe termen scurt. Insa, pe masura ce timpul trece, mobilierul din lemn masiv se dovedeste a oferi o durabilitate crescuta. Un living din lemn masiv exprima multa eleganta si clasicism, insa se dovedeste a fi si mult mai economic pe termen lung. Asadar, pentru a alege solutia potrivita, trebuie mai intai sa analizezi perioada dupa care doresti sa inlocuiesti mobilierul caminului tau.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250