<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Tue, Feb 26th, 2013

Jocuri masini, jocuri cu parcari

In viata de zi cu zi, parcarea nu este un lucru care sa iti dea zilnic de gandit, sau in unele cazuri nefericite devine o problema enervanta atunci cand nu gasim un loc potrivit, sau cand trebuie sa parcam intr-o zona foarte aglomerata si ingusta. Dar in ceea ce priveste jocurile pe calculator, ati fi surprinsi cat de populare sunt cele care te provoaca sa iti parchezi masina in cele mai variate locuri. Acest tip de jocuri masini sunt extrem de interesante si s-au inmultit foarte mult in ultimii ani. Unii oameni le joaca pentru a isi fixa mai bine in minte manevrele care trebuie executate atunci cand parcam in realitate, sau pentru ca vor sa isi imbunatateasca abilitatile de a parca. Altii, se joaca pur si simplu pentru ca sunt distractive. Pana la urma, jocurile cu parcari elimina riscul de a lovi o alta masina in proces, si acesta lucru duce factorul de divertisment la noi nivele.

O selectie ametitoare de jocuri cu parcari ne tine in priza cu diferite stiluri de a parca, designuri interesante ale jocurilor si mai ales, noi sarcini care de care mai inovative, prin rezolvarea carora acumulam puncte. Puteti porni de la un nivel incepator si continua cu parcari avansate, trecand prin diferite nivele si acumuland experienta si dexteritate, pentru ca jocul devine tot mai complicat.

Variatele jocuri masini suscita un interes special in randul baietilor de orice varsta, si aceste jocuri cu parcari nu fac exceptie de la aceasta regula. Daca aveti un copil care se pregateste sa inceapa scoala de soferi, un joc cu parcari ar putea fi o sursa educationala complementara, pentru ca vine cu diferite situatii dificile, in care parcarea nu este chiar floare la ureche si baiatul va trebui sa munceasca putin pana ii vor iesi toate manevrele la standardele cerute de joc. Aceste jocuri masini te invata si sa ai rabdarea care vine odata cu detinerea unei masini si care este o calitate de dorit in trafic.

Dar sa nu va faceti impresia ca jocurile sunt doar pentru copii. Multi adulti, de asemenea iubesc sa se joace…pana la urma nu toata lumea isi ia carnetul imediat dupa terminarea liceului. Adultii care invata acum sa conduca sunt introdusi in lumea parcarilor treptat prin intermediul unui joc, si iti pun la punct mentalitatea si setul de abilitati necesare pe strada ori de cate ori se intalneste cu situatia de a parca.

Pentru cei care iubesc provocarile, exista si jocuri cu parcari care presupun manevrarea unul autovehicol de dimensiuni mari, ca un autobus, un tir sau o autoutilitara. Acestea sunt mai dificile, la fel cum si in viata de zi cu zi parcarea unei masini mari iti poate da ceva bataie de cap. Sa parchezi un autovechicol cu 18 roti, insemna nu doar putere mai mare de concentrare dar si atentie distributiva, si bun control al masinii. Aici este sansa ta sa exersezi oricat vrei, fara teama si fara sa coste nimic.

Aproape orice scenariu de parcat care iti vine in minte, este acoperit de aceste jocuri. Poti chiar sa parchezi masini preistorice ca cea a lul Fred Flinstone intr-o lume plina de dinozauri mov in jocul Violet Parking Dinosaurs. Bombay Taxi este un joc multi player care te provoaca sa infrunti aglomeratia marilor orase indiene. Parking Zone este un joc care te face sa gandesti logic, in timp ce conduci masini catre locruile alocate lor. Va presupune candire in avnas si planificare din timp ca intr-un joc de sah. Si mai sunt si altele la fel de interesante care sa va distreze si sa va invete o abilitate noua in acelasi timp.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Jocuri masini, jocuri cu parcari, 7.0 out of 10 based on 3 ratings

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250