<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Mon, Nov 19th, 2018

Intrebari si raspunsuri legate de implantul dentar

implant Intrebari si raspunsuri legate de implantul dentarO vizita la un dentist vine si cu o multime de intrebari. Fiecare pacient vrea sa stie la ce sa se astepte, care sunt urmarile, efectele, costurile, rezistenta lucrarilor efectuate. Daca e vorba de un zambetdent implant facut intr-un zambetdent cabinet stomatologic sector 6 intrebarile sunt si mai multe avand in vederea complexitatea interventiei. Implantul dentar e preferat de din ce in ce mai multi pacienti cu dinti lipsa pentru ca reda functionalitatea danturii, e rezistent, e eficient, seamana cu dintele natural.

In momentul in care este inserat un implant dentar se salveaza dintii laterali, care erau folositi ca sprijin pentru punte, radacina e inlocuita si rezistenta coroanei fixate pe structura metalica din os este mult mai mare. Desi avantajele sunt multe si de notat, pacientii raman in continuare cu intrebari. Cateva dintre acestea si raspunsurile la ele, in randurile ce urmeaza. O prima intrebare e legata de respingerea implantului. Sunt rare cazurile in care implantul e respins, procedura se efectueaza dupa multe teste, verificari, consultari, asa ca riscul de respingere scade. Sansele de reusita ating si 98% sau chiar 100% daca nu exista complicatii si afectiuni pe care pacientul le are deja si care pot afecta eficienta interventiei. Alta intrebare pe care orice pacient o poate adresa intr-un cabinet stomatologic sector 6 este daca poate opta pentru implant si in conditiile in care si-a pierdut dintii din cauza parodontozei. Aici nu e o problema daca s-a tratat boala, s-au scos dintii cu probleme, daca a fost eliminat virusul total.

Nu trebuie sa fie parodontoza pe locul unde se va insera implantul pentru ca se poate ajunge la pierderea sa si la refacerea procedurilor la nesfarsit. Rezistenta implantului e pe lista de intrebari puse. Implantul rezista si 10-15 ani, se inlocuiesc la nevoie lucrarile montate pe implanturi, garantii se ofera, sunt de cinci ani, acordate in urma terminarii lucrarilor, sau mai mult, contra cost, daca pacientul doreste. O intrebare banala pe care toti pacientii o au este legata de durere, daca implantul doare. Durere exista, dar e anestezie, e durere suportabila, cam ca la extractie dentara. Durerile nu sunt de nesuportat si nu tin cu lunile, pot sa nu existe, eventual ramane o usoara jena care se duce in timp cu o igiena orala impecabila.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250