<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Mon, Dec 21st, 2015

Informatii despre Stanozolol – Winstrol

Share This
Tags

Stanozololul,cunoscut ca Winstrol, este unul dintre cei mai cunoscuti steroizi anabolizanti de pe piata. Acesta este un derivat al hidrotestosteronului, dar cu efecte secundare ma slabe, cel mai accentuat fiind efectul androgenic. Totusi, trebuie mentionat faptul ca actioneaza asupra masei musculare, aceasta capatand un aspect natural, deoarece retentia de apa este la un nivel destul de scazut sau chiar inexistent daca este luat in dozele potrivite.

Stanzololul se gaseste in comert sub mai multe denumiri, precum Winstrol, Rexogin, Strombafort Winstrol, Stanover, Strombaject, Stanos 10, Stanover, Stano, in functie de producator.

Stanozolul se gaseste atat in forma injectabila cat si sub forma de pastile.

Mod de actionare

Acest steroid poate fi folosit si de catre sportivi, deoarece nu stimuleaza secretia de estrogen si nu exista riscul aparitiei ginecomastiei. Estrogenul este un hormon ce stimuleaza retentia de apa. Deoarece acesta nu este secretat in exces, muschii vor creste in dimensiuni, dar vor fi tonifiati si fermi. Stanozolol poate fi folosit chiar si inaintea unui concurs.

Efecte si mod de administrare

Pentru efecte mai considerabile Stanozolol poate fi administrat impreuna cu alit steroizi care se aromatizeaza, cum ar fi Halotestin, Primobolan, Deca-Durabolin sau Boldenon.

Sportivii trebuie sa tina cont de faptul ca modificarea anumitor procese din organism pot afecta buna functionare a ficatului( acest aspect este posibil si in cazul administrarii steroizilor injectabili). Stanozolol influenteaza de asemenea schimbari asupra nivelul colesterolului din sange datorita compozitiei si modului de administrare oral. Pentru a reduce aceste efecte este recomandata ca in timpul unui ciclu sa se administreze si un hepatoprotect precum Proviron.

Un ciclu cu Stanozolol nu ar trebui sa dureze mai mult de opt saptamani. In caz contrar este posibil sa apara probleme la nivelul ficatului. Daca hotarati sa cresteti durata ciclului de administrare verificati nivelul de colesterol din sange si enzimele hepatice.

Sfat pentru incepatori

Strombafort de 10 mg este o alegere mai potrivita pentru incepatori. Aceste este mai sigur, atat utilizat simplu, cat si in combinatii, deoarece efectele androgenice sunt mult mai scazute decat in cazul altor steroizi. Obtinerea masei musculare se face cu foarte putin efort, iar efectele secundare sunt foarte scazute sau chiar inexistente. Strombafort mai este cunoscut sub numele de Stanos, dar in general apare sub numele de Winstrol. Acesta poate fi folosit si in doze mai mari, caci nivelul de toxicitate este foarte scazut. Totusi, daca sunteti incepatori administrati doza recomandata.

Barbatii obtin rezultatele dorite intr-un interval de 12-15 zile, iar femeile pot reusi si in 4-6 zile. Aceasta perioada variaza deoarece administrarea trebuie insotita si de o diata corespunzatoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250