<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Tue, Feb 26th, 2019

Inchiderile din sticla pot schimba total atmosfera dintr-o incinta

inchideri din sticla 300x148 Inchiderile din sticla pot schimba total atmosfera dintr o incintaUn simplu exercitiu de imaginatie poate sa ne ofere o privire de ansamblu asupra unui aspect important al oricarui spatiu comercial, terasa, cafenea, restaurant, hotel. Am intrat in incinta respectivei unitati, am comandat ceva, am fost serviti. Pana aici nimic surprinzator. Doar ca atunci cand ridicam ochii din farfurie, pahar, meniu vedem in jur multi pereti intunecati, avem senzatia de spatiu inchis, neprimitor. In general clientul este obisnuit cu astfel de spatii inchise, insa cand vrea sa se relaxeze cu siguranta isi doreste altceva. Ce inseamna acest altceva? Depinde de fiecare.

Intr-un top al preferintelor exprimate de clienti pe primele locuri s-ar afla impresia de spatiu deschis, lipsa peretilor atat de cunoscuti din alte spatii comune. Dar fara pereti intunecati nu se poate, nu? Sau se poate? Da, se poate, si se poate foarte bine. In locul lor pot sa apara inchideri din sticla pentru diverse terase, cu ferestre glisante, poate fara rame. Vorbim de niste geamuri mobile, usor de curatat si igienizat, care dau impresia de spatiu mai mare, permit patrunderea luminii naturale si ofera un spatiu perfect pentru relaxare, pentru o cina in doi, de ce nu. Pe langa aspectul estetic si functional, aceste inchideri din sticla protejeaza clientii de intemperii, de soarele prea puternic, de caldura, sunt izolatoare fonice si termice excelente. Compartimentarea este si ea mai simpla cu inchiderile din sticla securizata, siguranta mai mare in caz de impact la nivelul inchiderilor. Inchiderile din sticla au avantajul realizarii rapide, sticla de calitate rezista bine la uzura si la socuri, la variatii de temperatura, permite clientilor sa observe tot ce se intampla in jurul spatiului, sa admire eventuale peisaje existente. Gradul de transperenta poate fi ales de fiecare client in parte, firmele producatoare se ocupa si de montaj si de personalizare, astfel incat lucrarea finalizata sa fie cat mai eleganta si eficienta si sa ii multumeasca pe clienti.

Sun Leader este una dintre firmele care are in oferta curenta inchideri glisante, glisante-batante, dar si de tip Panorama, electrice. Consultanta tehnica oferita si experienta vasta in domeniu, sticla securizata cu durabilitate mare, nivelul crescut de siguranta si personalizarea rapida, odata cu fiecare comanda preluata, iata doar cateva avantaje ale colaborarii cu Sun Leader. La sistemele panoramice ridicarea sau coborarea poate fi facuta doar la nivelul uneia sau mai multor foi din sticla, forma adoptata la final de structura fiind diferita in functie de intrebuintari. Inchiderea si deschiderea sistemelor este electrica, sunt doua foi de sticla integrate in fiecare sistem vandut, unde sunt mai multe foi, prima e fixa, urmatoarele sunt mobile.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250