<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Fri, Mar 1st, 2013

Importanta unui fotograf nunta

Share This
Tags

fotograf nunta 300x206 Importanta unui fotograf nuntaNuntile sunt niste evenimente frumoase, insa totodata, pentru organizatori sunt niste evenimente care implica mult stres. Putem zice ca o nunta este stresanta pentru ca oricine doreste sa aiba o nunta perfecta, doresti sa ai cel mai bun dj nunta, cel mai bun fotograf nunta, cel mai bun meniu…pur si simplu doresti ca tu si invitatii sa va simtiti bine. Vrei o nunta care sa fie apreciata.

De ce din ce in ce mai multa lume vrea un fotograf nunta profesionist?

Ei bine, cum nunta este un eveniment memorabil la care toti au venit cu scopul de a se distra, oricine vrea acest moment memorbail surprins in cele mai bune ipostaze. Problema apare atunci cand urmeaza sa alegi un fotograf nunta deoarece nu toti fotografii sunt asa de buni pe cat pretind. Unii sunt fotografi amatori, iar altii pur si simplu traiesc din fotografia de nunta. Chiar si dupa ani si ani de zile tot vei vrea sa iti amintesti in amanunt seara nuntii, iar atunci te vei albumul din seara respectiva. Insa daca fotograful nu te-a surprins pe tine sau pe invitati in ipostaza care te caracteriza in acel moment, albumul foto s-ar putea dovedi un adevarat esec. Prin urmare, vei cauta un fotograf nunta care sa surprinda orice moment, incat sa te uiti la album si peste zeci de ani de zile cu placere si cu interes.

De ce apeleaza lumea la un dj nunta?

Pana de curand trendul era sa ai o firmatie la nunta si nu neaparat un Dj. Insa acest lucru s-a schimbat in ultima vreme si lumea opteaza din ce in ce mai mult pentru un dj nunta profesionist si nu pentru o formatie. Daca avem la nunta o formatie, atunci playlistul ar putea fi putin limitat. Foarte putine formatii stiu sa cante o melodie intr-o limba straina si din acest motiv foarte putine formatii sunt in trend cu noile genuri muzicale. Un alt motiv pentru care un nuntas alege un dj nunta si nu o formatie ar fi faptul ca nu doreste muzica populara la nunta. Un dj nunta este mai modern, adopta stiluri moderne si face toti invitatii sa se simta bine. Pe cand o formatie doar canta anumite genuri de muzica lasand noua generatie la o parte. Motive ar mai fi, insa vom discuta acest aspect intr-un alt articol, iar acum ne vom concentra pe cum sa alegem un fotograf nunta profesionist.

Majoritatea fotografilor pentru nunta au o lista cu pasii de parcurs(in ce ipostaze sa faca poze, cui si mai ales cand). Multi fotografi te vor intreba asupra caror persoane sa-si concentreze atentia si asupra caror lucruri sa se concentreze. Cei care sunt profesionisti vor sti cu adevarat ce au de facut, dar tot te vor consulta pentru a sti asupra cui sa-si indrepte atentia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250