<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Thu, Apr 16th, 2015

Importanta unui centru de copiere de calitate

Share This
Tags

La un moment dat cu totii ne aflam in situatia in care avem nevoie de o copie xerox a unui act. Sa nu mai amintesc de anii cand eram in liceu sau facultate cand tot timpul trebuia sa fac o copie dupa un anumit curs. Unii din noi ne amintim doar de acel centru de copiere de pe langa universitate sau liceu, insa acum cand avem nevoie de un centru de copiere iar liceul sau universitatea sunt destul de departe, ce facem? Daca nu ne vine nici un astfel de centru Xerox in minte, cei mai multi cauta pe internet, ceea ce si este o solutie buna.

In anii de liceu si facultate, deseori mi se intampla sa merg la centrul de copiere din zona si sa primesc in schimb niste foi pe care abia se intelegea scrisul. Atunci mai era cum era, fiindca erau niste cursuri si intelegeam sa le citesc. Insa daca am nevoie de copii pentru anumite acte importante, nu imi mai permit sa obtin copii pline de tus sau copii prea putin vizibile.

Gasirea unui centru de copiere de calitate

Inainte se gaseau centre de copiere doar pe langa scoli…si nici acestea nu erau chiar de calitate premium. Acum s-a lansat o adevarata industrie in copiere, printari si xerox, realizare carti de vizita, realizare ecusoane, indosariere, tehnoredactari iar cine dispune de utilaje performante care asigura calitate se bucura si de clienti. Un astfel de centru de calitate se regaseste in Brasov, si anume centrul de copiere Euro Tel situat pe strada Republicii. Daca avem de scos anumite cursuri de pe stick sau anumite acte cu un numar ridicat de foi, putem trimite pe mail ceea ce dorim sa printam si noi vom merge sa ridicam comanda fara a mai astepta.

Daca nu esti din Brasov si totusi esti in cautarea unui centru de copiere de calitate, o mica cautare pe internet precum “centru de copiere” + oras iti va returna o serie de rezultate din care sa alegi.

Centrul de copiere Euro Tel nu se ocupa doar de xerox, printari, copieri ci produce si invitatii de nunta dupa model sau realizate de companie, se ocupa si de laminare si plastifiere si de tot ce tine de domeniul tiparirii.. Avand o experienta de peste 15 ani in domeniu acest lucru spune mult.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Importanta unui centru de copiere de calitate, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250