<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Wed, Jun 24th, 2015

Importanta stampilelor

Share This
Tags

Oferiti clientilor dumneavoastra confortul unei stampile cu auto-cerneluire! Cu ajutorul unui astfel de obiect, ei vor economisi timp prin reducerea scrisului repetitiv si a stampilarii de nume si adrese, de rutare a documentelor, informatii bancare si asa mai departe. Stampilele Trodat sunt perfecte pentru birouri, locuinte, scoli, cluburi si multe alte organizatii.

Utiliazatorul nu se va murdari niciodata pe maini si nu va strica nici un fel de document, asa cum se intampla in cazul stampilelor obisnuite.

Dupa fiecare utilizare, timbrul de tiparire revine automat la rampa de cerneala. Stampilele Trodat sunt foarte folositoare si compacte si pot fi folosite la birou, in calatorii sau pentru uz privat. Acestea au un design foarte modern si includ o gama completa de functii pentru toate cerintele clientilor.

Stampilele moderne sunt fabricate in proportie de 70 % din deseurile post-consum. Sunt foarte solide, fiind construite dintr-un cadru de plastic foarte rezistent si vin cu un cartus de inlocuire. Picioarele de cauciuc sunt prevazute cu un sistem anti-alinecare ce asigura un loc de stantare stabil.

Mecanismul de blocare mentine atat pad-ul cu cerneala cat si setul de date blocat in conditii de siguranta. In zilele noastre, stampilele Trodat nu au doar un design foarte atragator, ci sunt de asemenea prevaute cu un timblu climatic cu un carecter neutru. In procesul de fabricare a noilor stampile Trodat se economiseste cu aproximativ 50% mai mult dioxid de carbon.

O gama foarte variata de stampile gasiti pe site-ul http://www.stampile-trodat.com – de aici puteti alege stampile trodat rotunde, dreptunghiulare sau patrate si gasiti si o serie de accesorii precum tusiere, solvent sau tus.

Asamblarea stampilelor cu auto-cerneluire este mult mai facila decat asamblarea stampilelor cu maner obisnuit. Cauciucul sau placa de polimer se ataseaza la placa matrita cu o banza adeziva integrata. Apoi se stampileaza o eticheta index si sa ataseaza de partea de sus a stampilei.

Stampilele Trodat sunt furnizate in aproximativ 20 de dimensiuni si forme, inclusiv dreptunghiulare, patrate si rotunde. Toate dimensiunile sunt disponibile pre-impregnate cu cerneala de diferite culori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Importanta stampilelor, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250