<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Tue, Nov 4th, 2014

Identificarea celor mai bune case de pariuri

Share This
Tags

Odata cu aparitia site-urilor care ofera posibilitatea parierii online, numarul pariorilor s-a inmultit considerabil in ultimii ani. Mai mult de atat, pariorii inraiti mai nou tin cont de parerile expertilor din domeniu pentru a lua cele mai bune decizii atunci cand vine vorba de alegerea celor mai bune cote pentru biletele lor. Exista multe case de pariuri ce pot fi accesate atat in mediul online cat si in lumea reala, insa nu toate ofera aceleasi cote si aceleasi posibilitati de a paria. De cele mai multe ori, diferenta o face ofertele special si de cotele oferite pe cele mai pariate meciuri.

De exemplu, atunci cand o echipa puternica intalneste o echipa de la subsolul clasamentului, este normal ca echipa favorite sa aiba o cota foarte mica. Unele case de pariuri s-au gandit sa ofere o cate mai mare pentru un astfel de meci in cazul in care pariorul alege un numar specific de meciuri pe bilet. Daca echipa gazda (favorite clara) are cota 1.20 la o casa de pariuri obisnuita, un alt agent de pariuri poate oferi o cota de 1.40 in cazul in care biletul contine mai mult de 8 meciuri.

Cu toate ca aceasta cota iti poate mari profitul, trebuie sa tii cont si de faptul ca, cu cat pariezi pe mai multe meciuri, cu atat scad sansele tale de castig, chiar daca ai doar meciuri “sigure” pe bilet. O cota mica nu inseamna neaparat ca e si castigate, tinand cont de faptul ca nu mai exista diferente foarte mari intre echipele din ziua de azi. Exista o serie de factori pe care fiecare parior trebuie sa o cunoasca atunci cand alege anumite case de pariuri. Iar cand vine vorba de alegerea celei mai profitabile case de pariuri, atunci http://www.case-de-pariuri.com/ va indruma spre alegerea perfecta. Cel mai important factor tine de istoria site-ului si de felul in care isi rasplateste utilizatorii. Desi cele mai multe site-uri de pariuri functioneaza in buna credinta, putem identifica anumite site-uri care nu au reusit sa plateasca clientilor sumele castigate in timp rezonabil.

Dupa cum bine stim, toate casele de pariuri online apeleaza la diferite banci care activeaza in domeniul online pentru a primi si a trimite banii utilizatorilor. Aceasta situatie pare foarte simpla la prima vedere, insa pot intervene multe probleme atunci cand vine vorba de sume mai maricele. Unii intermediari nu permit transferuri de ban ice depasesc o anumita limita (zilnica, lunara sau anuala) iar asta poate provoca multe neplaceri pariorilor. De aceea, este necesar un mic research inaintea alegerii unei case de pariuri in care pot avea incredere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250