<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Wed, Oct 5th, 2011

HTC Sensation – un supertelefon in palma ta

Telefonul Mobil HTC Sensation htc sensation2 300x268 HTC Sensation    un supertelefon in palma ta

Vrei să te distrezi ca niciodată? Filmele arată mai bine ca oricând pe ecranul qHD de o calitate excelentă, iar sunetul este ireproșabil datorită tehnologiei audio Hi-Fi. HTC Sensation include, de asemenea, experiența experiența captivantă HTC Sense, prin care telefonul este ușor de folosit și în același timp este un centru de divertisment. Designul premium, delimitat de ecranul conturat, oferă o senzație tactilă superioară. HTC Sensation este un supertelefon multimedia.

Un Telefon cu HTC Sense

Aparat foto care capturează imagini instant

Mai știi când trebuia să aștepți între momentul în care apăsai declanșatorul și captura efectivă a imaginii? Datorită capturii instant a imaginilor, actiunea din secunda în care apeși butonul este capturată. Nu mai lăsa acțiunea să îți scape!

O experiență online mai bogată

Navighează elegant online prin succesiunea de taburi, poți căuta rapid informații pe Wikipedia sau YouTube, iar datorită celei mai recente versiuni Flash clipurile video sunt redate cursiv.

Lockscreen activ

Am transformat acest lockscreen într-o fereastră către lucrurile preferate ale telefonului – poți să verifici actualizarile de status ale prietenilor, portofoliul de acțiuni, și altele.

O experiență care te învăluie

Ai ținut vreodată o furtună cu fulgere în mână? Atunci când verifici stara vremii vei simți razele soarelui sau poți să ștergi picăturile de apă virtuală de pe ecran.

CUMPARA-L LA CEL MAI BUN PRET DE AICI <—

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250