<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Thu, Oct 17th, 2013

Hoteluri ieftine in Bucuresti

Bucurestiul este unul dintre cele mai frumoase orase din tara, asta in pofida faptului ca multi dintre cei care l-au vizitat aduc in discutie numeroase aspecte negative. In ultima perioada, lucrurile se imbunatatesc constant, infrastructura este intr-o continua dezvoltare, in timp ce monumentele si cladirile cu o bogata istorie au intrat in ample procese de reabilitare. Vestile sunt bune nu doar pentru locuitorii acestui oras ci si pentru turistii dornici sa viziteze capitala tarii, numarul sejururilor in Bucuresti crescand cu peste 30% in ultimul an.

Devreme ce intentionati sa ajungeti in capitala pret de cateva zile, in mod cert va veti orienta catre spatii de cazare care sa va permita un acces facil in principalele locatii pe care intentionati sa le vizitati. Cum hotelurile de lux din centrul capitalei practica preturi de cele mai multe ori nejustificate pentru un turist de rand, nu ramane decat sa va orientati catre hoteluri accesibile, plasate in zone centrale.

Hoteluri ieftine situate in centrul Bucurestiului

Hotel Herastrau – 3*

Hotelul Herastrau are o istorie bogata, cladirea situata in nordul capitalei, in sectorul 1, gazduind numeroase celebritati ale showbiz-ului romanesc si international. Probabil ca va intrebati de ce ar alege un artist sa se cazeze intr-un hotel de 3 stele. Ei bine, acest hotel ofera conditii de cazare excelente, locatia de pe malul lacului Herastrau fiind o oaza de liniste si relaxare.

Departe de aglomeratia urbana, Hotelul Herastrau va pune la dispozitie numai putin de 68 de spatii de cazare distribuite in camere matrimoniale si apartamente cu doua dormitoare. Fiecare spatiu de cazare dispune de televizor, aer conditionat, telefon fix, internet prin cablu si wi-fi sau mini-bar. Fiind un hotel Bucuresti de mare traditi, administratorii nu au uitat niciun detaliu si pun la dispozitie facilitati precum room-service 24/24, posibilitatea efectuarii platilor cu cardul de credit, transfer facil catre centrul capitalei sau catre aeroport si posibilitatea contractarii unui serviciu de car renting.

Hotel Ibis Parlament – 3*

Daca nu sunteti adeptul zonelor linistite si doriti sa luati parte la toate activitatile nocturne desfasurate in centrul Bucurestiului, hotelul Ibis Parlament pare a fi solutia ideala. Este accesibil, este amplasat in imediata apropiere a Palatului Parlamentului si va ofera acces facil catre toate localurile amenajate in zona centrala a capitalei.
Cele peste 160 de camere sunt disponibile atat in regim single cat si in regim matrimonial, conditiile fiind mult peste bariera de 3 stele. Aveti parte de toate facilitatile, indiferent de camera care v-a fost inmanata, hotelul fiind dotat cu un restaurant si bar unde se pot servi preparate romanesti si baturi rafinate, un centru de conferinte cu o capacitate de pana la 180 de locuri segmentat in 6 sali distincte, iar parcarea proprie va este oferita in mod gratuit pe toata durata sederii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Hoteluri ieftine in Bucuresti, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250