<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Fri, Aug 17th, 2018

Gravarea cu laser co2 va ajuta sa obtineti rezultate deosebite in doar cateva minute, cu o precizie uimitoare

masina de gravat si taiat cu laser co2 winter lasermax mini compact 5030 300x300 Gravarea cu laser co2 va ajuta sa obtineti rezultate deosebite in doar cateva minute, cu o precizie uimitoareOrice produs finit este mai interesant daca e personalizat. Personalizarea produselor se poate face cel mai simplu prin gravare. Gravarea este un proces destul de simplu care presupune crearea unui anumit model in diverse materiale prin intermediul unui fascicul laser. Putem grava aproape orice material, de la metal si cauciuc, la lemn sau sticla, ABS. Prin gravare modelul dorit e transpus in cateva secunde pe produsul respectiv, cu o precizie uimitoare si fara a distruge suprafata pe care are loc gravarea.

Pentru ca vorbim despre o operatiune foarte complicata gravarea se executa doar cu masini de gravat cu laser co2, cele mai performante de pe piata. Gravarea cu lase cu dioxid de carbon este doar pentru materialele nemetalice, pretul este scazut, intreg procesul dureaza doar cateva minute. Cand se foloseste o masina de gravat cu laser co2 intreaga procedura e sigura si fiabila, procesarea se realizeaza fara contact, nu sunt provocate extrudari mecanice sau stres mecanic, nu se deformeaza materialul sau suprafata de prelucrat. Precizia foarte mare a acestor aparate de gravat moderne le permite sa graveze chiar si cele mai fine obiecte. Se economisesc astfel materiale, timp si prelucrarile sunt realizate mult mai rapid si fara a distruge mediul inconjurator.

Rezultatele de procesare vor fi aceleasi in tot lotul cu gravarea cu laser co2, se pot procesa oricate comenzi dintr-un lot, nu exista limitari, prelucrarea cu acest tip de laser fiind mult mai ieftina decat alte metode asemanatoare. Gravarea cu laser co2 este folosita pe scara larga intr-o multime de domenii si industrii, aparatura este destul de costisitoare, dar costurile cu achizitia se amortizeaza rapid mai ales ca productia va fi de calitat si produsele vor iesi din productie exact la momentul dorit. Cu noile masini de gravat cu acest tip de laser veti termina treaba mai repede, mai usor si veti avea cele mai bune rezultate cu investitii minime la nivelul materialelor sau al echipamentelor folosite.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250