<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Wed, Sep 18th, 2013

Gasirea unei firme profesionale pentru mutari

Share This
Tags

Decizia de a te muta intr-un loc nou este un lucru, insa procesul de mutare in sine se poate dovedi a fi destul de stresant

Printre primele intrebari care iti apar in minte se numara si cea in care te gandesti cum vei reusi sa muti toate bunurile intr-o stare intacta. Te gandesti cum cari mobilierul, cine te va ajuta sa muti canapea si asa mai departe.

Acum, datorita lumii in care traim si cum multi dintre noi suntem nevoiti sa ne mutam dintr-o parte in alta, chiar si dintr-un oras in altul au luat nastere firme specializate in mutari si transport mobila. Acum, fie ca vrei sa te muti dintr-o parte in alta a Bucurestiului sau doresti sa te muti din Bucuresti in Iasi, firmele de transport mobila pot sa iti asigure atat transportul mobilierului cat si al celorlalte bunuri. Majoritatea acestor firme sunt de asemenea experimentate si in procesul de transport mobila veche Bucuresti. Asadar, fie ca vreti sa evacuati vechiul mobilier sau doriti sa transportati lucrurile dintr-o parte in alta, atunci firmele de transport mobila veche Bucuresti precum Mob Trans sunt solutia ideala.

Cum sa alegem o firma de mutari

-In functie de ce ne ofera – Este important sa stim daca firma de transport mobila ne asigura si personal pentru a cara mobilierul din apartament pana la masina sau asigura doar transportul. Multe firme de transport/mutari tin cont de etajul de la care este carat mobilierul, iar acest lucru trebuie specificat atunci cand stabilim pretul.

-Recomandari – Cred ca cea mai simpla metoda de a alege o agentie de transport/mutari este sa ne axam pe recomandari. Intrebandu-ne rudele sau prietenii care au mai trecut prin acest proces putem afla cu usurinta daca se merita sa apelam la respectiva firma sau nu.

-Reputatia – Inainte de a apela la o firma de transport mobila veche Bucuresti ar trebui sa ne documentam putin si despre reputatia respectivei firme. Acest lucru il putem face cu usurinta online, cautand informatii despre respectiva firma.

-Pretul – Chiar daca nu trebuie sa fie un factor decisiv, si acesta joaca un rol destul de important. Trebuie sa intrebam reprezentantul firmei de mutari cum ne taxeaza, daca este taxa la km, cat e tariful per kilometru si chiar si daca sunt alte taxe ascunse. Pentru multe persoane pretul este factorul decisiv in alegerea firmei de transport, insa pentru cei care doresc calitate ar trebui sa puna pretul ca ultim factor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Displaying 1 Comments
Have Your Say
 1. Mihai says:

  Cred ca cea mai buna varianta este sa apelezi la o firma. Eu cand m-am mutat am apelat la promoving. I-am ales prin prisma pretului bun si a calitatii promise de ei.
  Acum pot spune ca recomand cu toata increderea.
  I-am gasit si pe net pe http://www.promoving.ro

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250