<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Tue, Mar 10th, 2015

Fii la curent cu noutatile IT!

Share This
Tags

Stand la curent cu ultimele stiri IT este destul de important in aceasta societate moderna. Iar pentru a fi la curent cu noutatile tehnologice trebuie sa dispunem de o sursa de incredere care ne ofera informatii corecte in timp util.

Probabil cele mai cunoscute surse de stiri tehnologice sunt emisiunile TV, revistele despre tehnologie, dar in special blogurile sau site-uri de stiri IT. De la fiecare din ele putem afla o multitudine de informatii tehnologice, unele din ele fiind mai bune decat altele, iar in cele ce urmeaza va voi explica si de ce.

Poti sa te abonezi al diverse publicatii, reviste etc. Insa noutatile le vei primi o data pe saptamana sau o data pe luna. In functie de tipur revistei. Si luand in considerare faptul ca tehnologia evolueaza intr-un ritm foarte rapid exista posibilitatea ca unele stiri care el gasesti in reviste sa fie destul de vechi.

O alta metoda de a obtine noutatile din domeniul IT este sa urmaresti emisiunile de weekend cu aceasta tematica. Aceste emisiuni sunt destul de informative si fac recenzii detaliate ale noilor produse tehnologice, ale noilor gadget-uri aparute pe piata etc, doar ca pentru asta ar trebui sa stai in fata TV-ului exact la ora cand sunt difuzate. Si de multe ori exista posibilitatea sa nu poti fi in fata Tv-ului pentru a le urmari.

Cea mai eficienta metoda este insa urmarirea site-urilor sau blogurilor ce ofera stiri IT si noutati din domeniul tehnologic. Exista multe astfel de site-uri, iar unul de incredere si interactiv este https://www.mobile247.ro . Aici gasesti ultimele noutati din domeniul tehnologic, fie ca e vorba de noile telefoane aparute, diverse recenzii sau ultimele software-uri si utilitatea lor.

De ce sa fim la curent cu noutatile tehnologice?

-traim intr-o societate bazata pe tehnologie, iar unele produse ne usura viata de zi cu zi;

-noile aparitii tehnologice ne pot ajuta sa socializam. Fiind informati in acest domeniu, vom avea oricand posibilitatea sa purtam conversatii pe aceste subiecte;

-vom putea lua deciziile potrivite atunci cand trebuie sa cumparam un nou produs tehnologic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250