<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Mon, Dec 27th, 2010

Fiasco de sărbători

450blackfriday lede2 Fiasco de sărbători

Este clar că Decembrie este cea mai aglomerată perioadă din an. Fuga după cadouri,după alimente şi aranjamente pentru masa de Crăciun, este infernală susţinută îndeaproape de minutele întregi de cozi la casa de marcat a supermarketurilor.

În fond, după atâtea săptămâni de chinuri şi nervi nu te alegi cu nimic palpabil înafară de câteva kilograme în plus după  sărbători. Iar apoi îţi doreşti ca, perioada imediat următoare  să însemne mai mult decât o lipotomie.

Şi atunci te gândeşti dacă oare chiar merită să te îmbulzeşti printr-un supermarket pentru vreo reducere sau vreo ofertă, să suporţi faţa acră a doamnei de la casa de marcat şi minutele întregi de aşteptat la coadă.

Am observat că, din punct de vedere al cumpărăturilor, românii (dar poate nu numai noi) transformă luna Decembrie şi mai ales perioada sărbătorilor într-o nebunie totală, de ai senzaţia că omul s-a pregătit, s-a înfometat şi a economisit  un an întreg înainte şi special pentru această perioadă. Iar acum, scăpat de chinurile foamei va devasta şi cumpăra tot magazinul doar pentru că aşa se cuvine de sărbători, să ai masa încărcată.

Pe de altă parte,e minunat să vezi copilaşii care se bucură de primirea diferitelor cadouri din partea Moşului, e la fel de minunată atmosfera din casă lângă bradul natural împodobit şi o cană imensă de vin fiert cu scorţişoară alături de cei dragi.

Într-adevăr, consider că bucuria sărbătorilor de iarnă (dar nu numai) nu constă în cadourile, mâncarea şi băutura pentru care ne facem atâtea griji cu o lună înainte cât înseamnă atmosfera, anturajul şi mediul în care se desfăşoară evenimentele.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250