<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Thu, May 13th, 2010

Explicatiile lui Basescu

30424 121547364540048 100000543562337 209983 3877809 n Explicatiile lui BasescuPresedintele tuturor romanilor e un DOBITOC.

Basescu a iesit in seara asta se dea explicatii poporului roman privind genocidul social pe care l-a planuit si il va pune in aplicare de luna viitoare. Ei bine, in nemasurata-i intelepciune, matelotul ajuns presedintele tutoror romanilor a ajuns la concluzia ca Romania nu mai poate functiona din cauza PENSIONARILOR. Ca sunt prea multi…ca de ce sunt ei pensionari, ca de ce ei sunt invalizi si s-au pensionat inainte de varsta necesara pensionarii si concluzia a venit: pana la sfarsitul anului toti acestia trebuie controlati sa se vada domne situatia exacta a acestora, sa ii controlam la carje pe toti! Acest Jack Sparow al romanilor a mai spus ceva ce cred eu ca este memorabil: ca cica statul roman este un stat clientelar iar “clientii”  ia ghiciti dumneavostra cine sunt? Ei bine da, tot pensionarii si cei care beneficiaza de ajutoare de stat, copii, mamicile subventionatii la caldura si altii. Ca a calculat el si a vazut ca sunt oameni care iau mai multe ajutoare sociale pe langa pensii si ajung si la 50 de milioane de lei/luna. Din ajutoare… Si ca asa ceva nu se mai poate, ca ei nu mai au bani si ca nu mai pot sa dea. Deci asta inseamna pentru Basescu STAT CLIENTELAR. Adica saracii oameni sunt de vina ca au si ei nevoie de niste bani de la stat, bani pentru care au cotizat o viata intrega si poate si dupa, putini spre foarte putini, si ca nu ar mai trebui sa ceara, ce sunt ei cersetori si sug de la bugetul de stat?!

Pai bine mai DICTATOR cu iz de haiduc mioritic, ia pune tu mana si calculeaza de ce la noi un km de drum asfaltat e mai scump nu o data, ci de 2-3 ori decat oriunde altundeva in Europa, ia pune ma tu mana si calculeaza de ce noi dam 500 de milioane de euro pentru un simplu site? Ia pune tu mana si vezi de ce la noi un patinoar facut de  Udrea costa 13 milioane de euro si in Ungaria si in multe alte tari doar 4 milioane! Ia deschide tu ochii aia obositi de la atata galagait de whisky si o sa vezi ca nu pensionarii, nu copii, nu mamicile sunt de vina ca tu si al tau guvern INCOMPETENT nu mai aveti bani pentru ca s-a furat pana nu s-a mai putut din bugetul Romaniei si ca acum nu se mai poate fura si saracii trebuie sa plateasca!?

NESIMTITULE!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Displaying 1 Comments
Have Your Say
 1. Haiura Edward says:

  Salut, Mircea! Iti propun un exercitiu de imaginatie (cam dureros, cel drept, dar este o chestiune de luat in seama): Base-El Presidente+ guvern majoritar PDL, daca se continua in ritmul asta de domeniul nebunie lu’ Base este posibil ca din ce in ce mai multi parveniti care se numesc oameni de afaceri si mai sunt si printre alesii neamului sa treaca la putere pentru a-si putea desfasura in continuare “afacerile” sub obladuirea sefului suprem. De aici mai este doar un pas pana la un partid UNIC la guvernare cu un singur nenorocit la putere care, impreuna cu serviciile secrete, va ajunge sa ne spuna si ce sa vedem si ce sa ascultam la radio…PDL poate deveni un PCR modern? Cred ca da!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250