<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Fri, Nov 28th, 2014

Exista service-uri de reparatii cardane?

Share This
Tags

Putini dintre noi ajung in ipostaza in care li se strica cardanul la autovehicul si mai putini dintre noi stiu ca si cardanele pot fi reparate, nu neaparat inlocuite.

Dupa cum bine stim, o masina, indiferent ca este noua sau veche, poate fi foarte costisitoare din punct de vedere al intretinerii. Acest lucru se datoreaza numarului mare de piese din care este compus un autovehicul. Pe langa piesele clasice pe care trebuie sa le inlocuim la o anumita perioada de timp, o masina poate cere si anumite tipuri de reparatii, precum reparatii cardane sau alternatoare, reconditionari telescoape etc.

De ce trebuie sa tii cont atunci cand alegi compania potrivita sa efectueze aceste reparatii cardane?

In primul rand, o companie profesionista lucreaza cu technologie computerizata moderna care poate ajuta staff-ul propriu-zis sa ajunga la cele mai bune rezultate in incercarea lor de a repara sau reconditiona un cardan. Fie ca vorbim de reparatii cardane auto 4×4 sau autoutilitare, compania respectiva trebuie sa fie pregatita sa faca fata tuturor provocarilor. Pretul pentru un astfel de serviciu poate varia in functie de echipamentul folosit, experienta muncitorilor si garantia oferita clientilor.

Iata cum poti identifica anumite probleme legate de cardanele auto:

- In cazul in care auzi anumite batai in caroserie atunci cand pleci de pe loc, s-ar putea ca aceasta piesa sa aiba anumite problem

- La fel si atunci cand simti anumite vibratii in timpul mersului

In ambele cazuri, este indicat sa duceti masina la un service autorizat pentru investigatii amanuntite. Este necesara inlocuirea anumitor piese, precum rulmentii, flansele sau culisantele, pentru a efectua reparatiile cardanice in mod corespunzator. Trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand se inlocuiesc aceste piese, deoarece ele trebuie comparate direct de la producatorii avizati.

Cat poate dura o sesiune de lucru atunci cand vine vorba de reparatiile cardanelor?

Pentru a raspunde la aceasta intrebare, service-ul de specialitate va trebui intai sa determine complexitatea lucrarii. In general, va trebui sa asteptati intre 1-3 zile pentru ca masina sa fie gata de plecare.

Nu uitati sa cereti actul ce dovedeste ca lucrarea efectuata se afla sub garantie pentru a evita orice tip de problem. Asadar, ori de cate ori simtiti ca ceva este in neregula cu masina dumneavoastra, este indicat sa vizitati cel mai apropiat service auto pentru o analiza mai in amanunt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250