<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Wed, Jun 24th, 2015

Drone cu telecomanda – informatii

Share This
Tags

Nu cu mult timp in urma conceptul de drona parea desprins din filmele Science-Fiction, insa in ziua de azi aceste obiecte fac parte din viata de zi cu zi. Dronele sunt, probabil, cele mai avansate echipamente din urmatoarele trei domenii destinate publicului larg: robotica, auronautica si electronic. Acestea sunt practic vehicule aeriene care in in tot felul de dimensiuni si forme, si care pot indeplinii anumite functii.

Ce feluri de drone cunoastem si la ce ne pot ajuta aceste masinarii de ultima generatie?

drone 300x225 Drone cu telecomanda   informatiiEle sunt controlate prin sistem automate de la sol. Dronele sunt folosite pentru a efectua anumite sarcini la nivel aerian ce pot fi considerate riscante. Desi sunt folosite in special in serviciile militare, dronele pot deservi anumite operatiuni civile, cum ar fi operatiuni de cautare si salvare, analiza vremei si asa mai departe.

Acestea sunt in special cunoscute pentru precizia si echilibrul lor iesit din comun. Ceea ce putini oameni cunosc este faptul ca dronele au efectual sarcini monumentale in prevenirea atacurilor teroriste si au jucat un rol important in capturarea anumitor lideri talibani.

Din ce este construita o drona?

Dronele au o greutate redusa si o manevrabilitate crescuta deoarece sunt fabricate din materiale compozite usoare. De asemenea, puterea acestor materiale compozite permite acestor masinarii sa zboare la altitudini extrem de mari. Dronele pot fi echipate cu camere de luat vederi cu infrarosu, sisteme de pozitionare globala (GPS) si camere obisnuite de dimensiuni mici.

Dupa cum am mentionat si la inceputul acestui articol, dronele vin intr-o varietate de dimensiuni: de la cele care pot fi lansate cu mana pana la cele care necesita o pista scurta pentru decolare si aterizare. In domeniul militar, dronele sunt folosite in special pentru ca pot zbura la altitudini extrem de mari fara a fi detectate. Insa, dronele ce indeplinesc astfel de functii au si un pret ridicat.

Daca sunteti interesati, Toybox.ro comercializeaza drone cu telecomanda moderne la preturi accesibile. Pe langa drone, aici veti gasi si elicoptere cu telecomanda si tot felul de gadgeturi pentru adulti si copii.

Un alt domeniu in care sunt utilizate dronele cu succes este cel al transmisiilor televizate. Dronele pot fi folosite pentru a filme anumite scene din unghiuri imposibil de realizat de catre o camera obisnuita. Mai mult decat atat, ele sunt folosite pentru a filma concerte, anumite evenimente sportive de interes major si chiar si evenimente de interes general.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Drone cu telecomanda - informatii, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250