<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Sat, Oct 9th, 2010

Dinu Patriciu reinvie bacaniile prin reteaua Mic.ro

supermarket 09798600 300x225 Dinu Patriciu reinvie bacaniile prin reteaua Mic.roOmul de afaceri Dinu Patriciu lanseaza primele magazine mobile Mic.ro si vizeaza ca numarul acestora sa ajunga la 2.000 la sfarsitul anului viitor, data la care si numarul magazinelor de cartier sub acelasi brand va atinge 1.000 de unitati.

In prezent exista 115 magazine de cartier fixe Mic.ro, iar vineri, 8 octombrie, numarul acestora va ajunge la 120. In octombrie vor fi deschise 32 de unitati, iar in noiembrie si decembrie cate 60.

În zece magazine Mic.ro din Bucureşti, Dinu Patriciu testează practica de vânzare a produselor “pe caiet”, la fel cum se întâmplă şi în magazinele de cartier. Programul este unul experimental, dar Patriciu vrea să îl extindă în întreaga reţea.

Pentru a putea beneficia de cumpărături prin acest sistem, clienţii trebuie să plătească o taxă lunară de 4 lei şi primesc un card ce poate fi folosit doar în magazinul de unde se efectuează cumpărăturile, iar valoarea maximă a cumpărăturilor pe datorie este de 300 de lei. “Asta facem şi noi, (n.r. ca la magazinele de cartier), avem un program experimental şi vindem şi pe caiet, doar că acesta s-a transformat în card, fără dobândă. De o lună de când am demarat acest proiect, nu am avut nici un incident de plată şi vrem să implementăm sistemul în toată reţeaua de magazine. Până în prezent, câteva sute de clienţi au apelat la această metodă”, a declarat omul de afaceri Dinu Patriciu.

Omul de afaceri a mai spus ca afacerea Mic.ro este proiectata pentru a distruge comertul importat si ca cea mai mare dorinta a lui este sa vada acest tip de comert “dand coltul”.
“Daca am o dorinta e sa-i vad dand coltul. Comertul importat mimetic din vest …“, a spus Patriciu, referindu-se la lanturile internationale de magazine.
El a adaugat ca isi doreste ca oamenii sa faca o data pe luna sau cat mai rar cu putinta drumuri catre supermarketuri.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

Cautarile cititorilor Consumatorului:

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250