<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Tue, May 4th, 2010

Din serialul “Sa prostim prostii”: Boc vrea marirea taxelor si impozitelor

Emil Boc sta intr o locuinta fantoma 1255330756 300x225 Din serialul Sa prostim prostii: Boc vrea marirea taxelor si impozitelorDormiţi liniştiţi, Guvernul lucrează! Liderul PNL Crin Antonescu dezvăluie un document de lucru al ministerului de Finanţe care anunţă moartea cotei unice, impozite pe bonuri de masă şi pe operaţiuni valutare şi dublarea taxelor locale. Salariile mai mari de 4.000 de lei ar putea fi taxate cu 25 la sută.

Liberalii susţin că “o asemenea iniţiativă a Guvernului Boc-Udrea este o tentativă de asasinat economic la adresa celui mai productiv segment al societăţii româneşti: clasa mijlocie” şi vor ataca guvernul printr-o moţiune de cenzură. După un 1 mai activ şi plin de concurenţă, PSD s-a luptat în Senat pe tema pensiilor militarilor, cu o moţiune simplă care cerea demisia ministrului apărării Gabriel Oprea, care a numit-o “moţiunea Farfuridi”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250