<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Wed, Aug 21st, 2013

Despre jocurile cu masini

Share This
Tags

Jocurile cu masini sunt printre cele mai cautate jocuri online. Ca si orice alta categorie de jocuri, si aceasta poate fi separata in anumite tipuri, precum curse, jocuri 3D, jocuri amuzante s.a.m.d. Oricare din aceste categorii au ceva unic si contribuie la dezvoltarea jocurilor cu masini.

Tipuri de jocuri cu masini

Cursele de masini. Aceasta subcategorie a jocurilor cu masini este poate cea mai populara. Baietii sunt pur si simpu atrasi de curse, dar si adultii la fel. Cum intre baieti exista tot timpul acea nevoie de a excela, de a fi primul, cursele cu masini par sa fie o optiune pe placul tuturor. Cand ne  Despre jocurile cu masinibucuram de cursele cu masini online, ne simtim conectati si traim clipa, deoarece multi dintre noi conduc masini si in realitate. In jocurile online noi cautam intotdeauna sa probam limita masinilor, lucru care nu prea il putem face in realitate.

Jocurile simple de condus. Si aceasta subcategorie este destul de raspandita si este mai populara in randul copiilor. Aici este mai putin vorba de curse, acestea axandu-sei mai mult pe evitarea obstacolelor sau invatarea regulilor de circulatie. O multitudine de astfel de jocuri cu masini se gasesc pe JocuRICU.org si pot fi jucate gratuit.

Jocurile cu atv-uri. ATV-urile sunt niste autovehicule de teren cu 4 roti. Sunt mai mult o combinatie intre motocicleta si masina dusa la extrem pentru experiente OffRoad. Aceasta subcategorie de jocuri este apreciata atat de adulti cat si de copii si este bazata in special pe cascadorii cu atv-ul, curse sau doborarea obstacolelor.

Jocurile cu parcari sunt preferate mai mult de adulti. Multe persoane care urmeaza sa sustina examenul auto si nu stapanesc prea bine parcarile laterale sau cu spatele incerca sa-si imbunatateasca tehnica prin intermediul acestor jocuri cu parcari. Nu pot garanta ca aceste jocuri te vor ajuta in manevrarea masinii, insa te vor ajuta sa intelegi logica parcarilor cu spatele.

Jocurile cu camioane nu sunt la fel de populare ca cele mentionate mai sus, insa destule persoane pasionate de marii bolizi isi petrec o buna parte din timp bucurandu-se de aceste jocuri.

In concluzie, dupa cum vedeti mai sus, jocurile cu masini se impart in destule categorii incat sa atinga scopurile si nevoile oricarui impatimit al bolizilor pe 4 sau 16 roti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Despre jocurile cu masini, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250